Cuma, Nisan 26, 2024

HP Reverb G2 Satışa Sunuldu: Yüksek Çözünürlüklü VR Gözlük!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP Reverb G2 yüksek çözünürlüklü VR kulaklıklı gözlük birkaç ay önce ön siparişlere açılmıştı ve VR başlığı artık doğrudan Microsoft Store üzerinden 599,99 dolara satışa çıktı.

HP Reverb G2, Valve ve Microsoft ile işbirliği içinde geliştirilmiştir. HP, bu kulaklığın sürükleyici, rahat ve uyumlu bir sanal gerçeklik deneyimi sunacağını vaat ediyor. HP ayrıca, Reverb G2’nin büyük satıcılar arasında dünyanın en yüksek çözünürlüklü VR kulaklığı olduğunu iddia ediyor.

HP Reverb G2’nin öne çıkan özellikleri

Sürükleyici Görüntüleme: Yeni Valve tasarımlı lensler, optikler ve azaltılmış duvar tam RGB şeridi ile görsel deneyimde fantastik bir destek sağlıyor ve göz başına 2K görüntü sunuyor. Kullanıcılar, metin ve dokuları daha net görebilecek, daha iyi bir deneyim ve daha fazla tutuş hissiyatına sahip olacak. Ayrıca, 114 derecelik görüş alanı, sürükleyici deneyime katkıda bulunuyor.

HP Next gen VR Reverb scaled 1
HP Reverb G2 Satışa Sunuldu: Yüksek Çözünürlüklü VR Gözlük! 2

Uzamsal Ses ile 3 Boyutlu İşitme: Yeni hoparlörler kulaktan 10 mm uzağa yerleşiyor ve kurulum veya çıkarma sırasında daha fazla konfor sağlıyor. Ayrıca, yeni ses çözümü uzamsal sese hazır ve Microsoft uzamsal ses desteği ve HP Labs yapay zekaya bağlı yeni uzamsal ses formatı desteğiyle, kullanıcının VR dünyalarına daldığında gerçek bir 3B alan hissini deneyimlemesini sağlıyor. sinyal işleme ve psikoakustik sesler.

Doğal Hareketler: Denetleyiciler, optimize edilmiş bir düğme düzeni, mükemmel uygulama ve oyun uyumluluğu ve kutudan çıkar çıkmaz kolay kurulum için Bluetooth aracılığıyla önceden eşleştirme yeteneği gibi yeni sezgisel kontrol özellikleriyle geliyor. 4 kameralı Pencere Karma Gerçeklik başlığı, harici sensörler veya deniz fenerleri olmadan altı serbestlik derecesini koruyarak, denetleyici izleme hacminin 2 katı olmasını sağlıyor.

Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği belli değil, lakin yurt dışından satın almak isterseniz Microsoft Store üzerinden satılıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler