Cumartesi, Nisan 20, 2024

HTC 10 Android Nougat 7.0 güncellemesi için hazır

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mayıs ayında duyurulan HTC 10, kısa bir sürenin ardından Android 7.0 Nougat güncellemesi ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. HTC‘nin Ürün Yönetim Başkanlığını yürüten Mo Versi bu müjdeyi sosyal medya aracılığı ile paylaştı.

HTC 10 TR güncellemesi ne zaman olacak ?

HTC firması için son zamanlarda sektörde pek iyi şeyler konuşulmuyordu. Türkiye faaliyetleri hakkında da pek çok haber yapıldı hatta bir ara “çekilecekler” de denildi. Ancak görüyoruz ki firma bu konudaki tutumunu bozmadan çalışmalarına devam ediyor. Öncelikle bu tür haber siteleri (haber sitesi demeye bin şahit ister) tarafından yazılan komik içeriklere aldanmayın. Neyse biz konumuza tekrar dönüş yapalım.

HTC 10 biliyorsunuz firmanın amiral gemisi olarak üretilmişti. Satışlardan sonra Android 7.0 güncellemesinin ne zaman geleceği de konuşuluyordu. Tarih olarak ise 25 Kasım işaret edildi. Yani Avrupa’da bugünden itibaren HTC 10 Android 7.0 Nougat güncellemesi verilmeye başlandı.

htc-10-android-guncellemesi
Türkiye tarafında ise Aralık ayının ikinci haftası işaret ediliyor. Güncelleme boyutu 1.3 GB olduğu gibi, Türkiye topraklarına giriş yaptığında konuyu güncellemeye devam edeceğiz. Bu arada firmaların yeni amirallere bu şekilde güncellemeleri gönderiyor olması tesadüf değil. Google’ın hazırlamış olduğu yeni ceza politikası epey işe yaramış durumda.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler