Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Band 7 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, bugün gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde akıllı bileklik ailesinin yeni üyesi Huawei Band 7 modelini resmi olarak tanıttı. 270 Çin Yuanı ($40 / €39) fiyat etiketine sahip olan akıllı bileklik bakalım hangi teknolojileri içerisinde barındırıyor.

9,99 mm kalınlığında kordon ile birlikte gelen Huawei Band 7, yalnızca 16g ağırlığa sahip ve buna rağmen içerisindeki tüm donanıma enerji veren batarya 14 günlük tipik kullanım süresi sunuyor (bu gerçekten şaşırtıcı bir rakam). Her Zaman Açık Ekran (Always-On-Display) desteği ile gelen bileklik 1.47 inçlik ekran ile birlikte geliyor.

huawei band 7 özellikler
Huawei Band 7 Tanıtıldı! 3

1.47 inç boyutunda 194×368 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ile gelen akıllı bileklik, Siyah, Kırmızı, Yeşil ve Pembe olmak üzere dört farklı renk seçeneğinde geliyor ve Pembe renk seçeneğine sahip model diğer renk seçeneklerine sahip modellerden farklı olarak altın görünümlü çerçeve ile geliyor.

huawei band 7 renk seçenekleri
Huawei Band 7 Tanıtıldı! 4

Kalp Atış Hızı izleme, uyku takibi, kandaki oksijen miktarını takip etme gibi özelliklere sahip olan akıllı bileklik 5 ATM su geçirmezlik derecesine sahip ve 96 adet spor modu ile birlikte geliyor.

Huawei Band 7 iki farklı varyantla geliyor; temel model 270 Çin Yuanı fiyat etiketine sahipken NFC desteği sunan model 310 Çin Yuanı fiyat etiketine sahip. Akıllı bilekliğin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler