Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei İçin Bu Yıl Çok Farklı Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji devi olan Huawei ,Türkiye’de pazar sahibi olmak istiyor. Türkiye‘de geçen yılki satışlarıyla zirveye doğru yükselişte olan Huawei ,aylık 300.000 adetten fazla Huawei cep telefonu satmak için kollarını sıvadı. 

Fiyat/performans ürünleri ile piyasada söz sahibi olan Huawei ürünlerinin bu kadar tercih edilmesinin sebebi acaba nedir ? 

Huawei, cep telefonu pazarına giriş yapmadan önce satış sonrası servis desteği için  ”Huawei Teknik Servis’‘lerini  kuruldu. Huawei bu hareketiyle ürünlerinin arkasında duracağını  belli etmiş oldu. Servis desteğini de bir tarafa koyarsak neden Huawei olmasın ki ? Düşünsenize Huawei ürününüzü evinizden teslim alıyor ve 5 iş günü içerisinde gerekli işlemler yapılmış olup size geri teslim ediyor. Huawei bu servis desteği ile şuan pazardaki tek marka diyebiliriz. Servis desteğinin dışında en büyük etkenlerinden biriside fiyat/performans ürünleri üretmesi oluyor. Huawei her fiyattan her kullanıcıya hitap edebildiği için çoğu kişinin tercihleri arasında diyebiliriz

 

huawei p20 pro turkiye satis fiyati aciklandi 5ae2793c01ff2

 

Bu yıl Huawei neden farklı olacak ?  Huawei uzun süredir ”Bundle” kampanyaları üzerinde çalışmaktaydı. Artık son düzlüğe girildiğine dair bilgiyi  yakın bir zamanda aldık  . Çok yakında ikili telefon kampanyaları , Tablet , Akıllı Saat modelleriyle piyasaya yön vermeyi düşünen Huawei , bakalım nasıl geri dönüşler alabilecek ?  Rekabet iyice kızışmaya başlamışken  diğer firmalardan nasıl bir atak gelecek bekleyip göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler