Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei’den Ateş Ölçebilen Akıllı Telefon!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İçerisinde bulunduğumuz Coronavirus (COVID-19) salgını hepimizin derinden etkiledi, günlük yaşantımızı, keyfi alışkanlıklarımızı, temizlik periyotlarımızı kökünden değiştiren virüs bir tek bizleri değil aynı zamanda şirketleri de değiştirmeyi başardı.

Huawei, COVID-19 pandemisinden esinlenerek teknoloji dünyasının ilk dönemsel zorluklar nedeni ile ortaya çıkan akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Huawei Honor Play 4 Pro 5G, kamera modülünün içerisinde bir parça olarak kızılötesi bir termometrede kullanıcılara sunuyor.

Telefonda bulunan kızılötesi termometre sayesinde kendinizin, sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın veya ailenizin ateşlerini rahatça kontrol edebiliyorsunuz. Bilirsiniz ki bu zorlu dönem içerisinde sosyalleşirken ateş ölçümü çok fazla önem arz ediyor, bu nedenden Huawei cephesinden böyle bir inovasyonun gelmesi gerçekten harika.

Huawei, termometrenin -20 ila 100 santigrat derece arasında hassas olduğunu söylüyor, bu yüzden ateşin yanı sıra başka şeyler için de yararlı olduğunu varsayıyoruz.

Honor Play 4 Pro 5G 1591288241 0 12
Huawei'den Ateş Ölçebilen Akıllı Telefon! 2

Cihazda yer alan derinlik sensörlerinden gelen kızılötesi termometrenin yanı sıra, Huawei Honor Play 4 Pro 5G akıllı telefonu aynı zamanda aşağıdaki özelliklere sahip bir amiral gemisi.

  • Huawei HiSilicon Kirin 990 sekiz çekirdekli SoC,
  • FHD + çözünürlüklü 6.57 inç LCD
  • 8GB RAM
  • 128 GB depolama alanı
  • 40 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel 3x zoom kamera
  • 32 megapiksel ön kamera ve 8 megapiksel derinlik sensörü
  • 40 watt hızlı şarjlı 4200mAh pil
  • NFC, 5G.

Huawei Honor Play 4 Pro 5G’nin ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz elimizde bir tarih bulunmamakta ancak coronavirüs salgının ikinci bir dalga göreceksek bu telefonun oldukça kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler