Perşembe, Mart 28, 2024

Huawei’den, Mac Pro’ya Benzeyen Akıllı Hoparlör

Paylaş

silkroad gaminggentr

285 dolar etiketine sahip olan cihaz, Huawei’in sesli asistanı ile çalışıyor

Huawei’nin en son akıllı hoparlörü Sound X, premium Phantom hoparlörleri ile tanınan üst düzey bir ses şirketi olan Devialet ile ortaklaşa üretiliyor. Bahsi geçen cihaz 285 dolar fiyat etiketine sahip, 1999 yuana tekabül ediyor. Ürün ön siparişlere açık ancak Çin haricinde bir sürüme sahip değil, ürün sadece Çin’de satılacak.

360 derecelik hoparlör, 60 watt’lık bir çift subwoofer içeriyor ve şirketin Xiaoyi ses asistanı, Huawei HiLink akıllı ev kontrolü ve Huawei müzik desteği de dahil olmak üzere çok sayıda Huawei servisiyle donatılmış durumda. Cihazda SAM teknolojisi de mevcut.

huawei sound x akilli hoparlor sizdirildi iste detaylar 2

SAM Teknoloji Nedir?

Bu arada Devialet, bozulmayı azaltmak için itmeli basmalı woofer titreşim önleyici sisteminin yanı sıra hoparlör aktif eşleştirme (SAM) teknolojisini cihaz için sağlıyor.

Yine Apple’dan hallice bir tasarım

Çin’de çok sayıda high-end hoparlör şirketleri olsa dahi, Devialet kendisinin gülünç tasarımları sayesinde her zaman öne çıkmayı başarmış bir şirkettir. Devialet’in en son işbirliği, neredeyse bir Mac Pro’ya benziyor ve alt kısımın üçte birini bir hoparlör ızgarası ile kaplanmış bir tasarım ile kıyaslandığı zaman biraz daha az anlaşılıyor. Aksi takdirde, Huawei’nin son akıllı hoparlörü Apple’ın kitabından birkaç sayfa çıkarmamış olsaydı, HomePod’a çok benziyor olurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler