Perşembe, Mart 28, 2024

İkinci Nesil Snapdragon 7C Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Qualcomm bugün, Qualcomm’un her zaman açık, her zaman bağlı Windows bilgisayarlar için ikinci nesil giriş seviyesi işlemcisi olan yeni Snapdragon 7C Gen 2 hesaplama platformunu duyurdu. Snapdragon 7C Gen 2, hızlı yanıt veren performans, birkaç günlük pil ömrü ve LTE hücresel bağlantı sunan ince, hafif ve fansız sistemler için olan uygun fiyatlı Windows 10 bilgisayarlara güç verecek. Qualcomm’un Snapdragon 7C Gen 2 tabanlı cihazların bu yaz satışa sunulması bekleniliyor.

İkinci nesil Snapdragon 7C özellikleri:

Qualcomms updated Snapdragon 7c Gen 2 is designed for entry level
İkinci Nesil Snapdragon 7C Tanıtıldı! 5

İnanılmaz Performans ve Birkaç Günlük Pil Ömrü

Snapdragon 7c Gen 2 bilgi işlem platformu, rakip platformların çoğuna göre yüzde 10’a kadar daha hızlı sistem performansı sunarak daha sorunsuz gezinme ve genel olarak daha duyarlı bir deneyim sağlıyor. Snapdragon 7c Gen 2 hesaplama platformu aynı zamanda Snapdragon hesaplama teknolojisinin temelini de etkinleştiriyor: birkaç günlük pil ömrü desteği. Çoğu rakip platformun 2 katına kadar pil ömrü, 19 saate kadar veya daha fazla sürekli kullanım sunan Snapdragon 7c Gen 2, uç cihazların, ister hareket halindeyken çalışırken, ister evden öğrenirken veya en sevdikleri eğlencenin tadını çıkarırken kullanıcıların gücünü korumasını sağlayacak. Platformun işlem gücü, kullanıcıların aynı anda daha fazlasını yapmasına olanak tanıyarak, kullanıcıların hak ettiği hız ve üretkenliği sağlar.

Yapay Zeka Sektöründe Daha Çok Araştırmacı Gerekiyor
İkinci Nesil Snapdragon 7C Tanıtıldı! 6

Yerleşik Gelişmiş Yapay Zeka

Snapdragon 7c Gen 2 hesaplama platformu, gelişmiş video, görüntü ve ses özellikleriyle kullanıcıların hareket halindeyken eğlenmesini ve bilgilenmesini sağlayacak. Beşinci nesil Qualcomm AI Engine, en yeni makine öğrenimi hızlandırmalı özellikleri etkinleştirmek için cihazdaki akıllı uygulamaları destekleyebilecek. Hızlandırılmış güvenlik uygulamalarından daha doğru ses tanımaya kadar Snapdragon hesaplama platformları tarafından desteklenen cihazlarda bulunan cihaz içi AI yetenekleri için sürekli geliştirilen daha fazla kullanım senaryosu ile kullanıcılar, bu deneyimlerin eskisinden daha hızlı ve daha verimli çalıştığını görebilecek.

pop up kameralar manset
İkinci Nesil Snapdragon 7C Tanıtıldı! 7

Gelişmiş Kamera ve Ses Özellikleri

Snapdragon 7c Gen 2 hesaplama platformu, kullanıcıların cihazlarında video oluşturmalarına, yakalamalarına, düzenlemelerine ve yayınlamalarına da olanak tanıyacak. Sanal surround ses ve yankı giderme ve gürültü bastırma ile platform, uzaktan üretkenliği ve eğlence deneyimlerini geliştirmeye yardımcı olacak. İster parlak 4K HDR medya akışı yapın, ister yüksek kaliteli video konferans için 32 megapiksele kadar kamera kullanın, ister düşük ışıkta video ve fotoğraf ve Hi-Fi Ses özelliklerini kullanın, Snapdragon 7c Gen 2, sürükleyici ve güçlü eğlence sağlayacak.

apple para cezası
İkinci Nesil Snapdragon 7C Tanıtıldı! 8

Kurumsal Düzeyde Güvenlik

Snapdragon 7c Gen 2 bilgi işlem platformu, verilerini güvende tutmaya yardımcı olmak için tasarlanmış yerleşik korumalarla son kullanıcılara iç rahatlığı da sunar. Güvenilir bir hücresel ağ kullanmanın avantajlarına ek olarak, bu platform tüketicileri ve kurumsal kullanıcıları çipten buluta kadar korumaya yardımcı olur. Windows 10 Hypervisor desteğiyle, bu Snapdragon hesaplama platformu tarafından desteklenen Windows cihazları Microsoft Secured-Core PC ailesi olacak. Son olarak, Snapdragon 7c Gen 2 kullanan cihazlarda bulunan entegre LTE bağlantısı, kurumsal ve eğitim dizüstü bilgisayarlarını denetleyen BT (Bilişim Teknolojileri) yöneticileri için daha hassas yönetilebilirlik sağlayacak. Bu, güvenliği artırılmış bilgi işlem deneyimi için daha görünür, güncel birimler anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler