Salı, Ekim 22, 2024

Instagram’a Yeni Canlı Yayın Özelliği Geldi

Instagram için yeni bir canlı yayın özelliği üzerinde çalışıldığını biliyorduk. Beta sürüm güncellemelerinde yeni özellik için bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı. Beklenen canlı yayın özelliğinin ne olduğu ortaya çıktı. Zira Instagram yaptığı yeni güncellemeyle beraber canlı yayın özelliğine yeni bir bölüm daha ekledi. “Yakın Arkadaşlar” için yayın özelliği geliyor.

Instagram Yakın Arkadaşlara Özel Canlı Yayın İmkanı Sunacak

Yeni güncelleme sonrasında kullanıcılar canlı yayınlarını sadece “yakın arkadaşlar” sekmesi altında yapabilecekler. Mevcut sistemde bir canlı yayın başlatıldığı zaman tüm takipçilere canlı yayına ilişkin bildirimler gösteriliyordu.

BENZER:  Instagram'a Okundu Bilgisi Kapatma Özelliği Geliyor

Yani canlı yayın herkese açık olarak sunuluyordu. Tabii ki bu mevcut sistem de kullanılmaya devam edecek ama yeni güncelleme sonrasında canlı yayınları sadece yakın arkadaşların izlemesini ve yayınlardan sadece yakın arkadaşların haberdar olmasını sağlayabileceğiz.

Instagram için yeni bir canlı yayın özelliği

Bu yeni filtreyi kullanmak da oldukça basit. Canlı yayın başlatırken seçilecek olan yeni filtrenin, ayarları da yine canlı yayın açarken yapılacak. Yakın arkadaşlar için yayın özelliğini seçtiğiniz zaman, hikayelerinizde yayın yeşil çerçeve ile gösterilecek. Bildirim sistemi de yine sadece seçilen yakın arkadaşlar için geçerli olacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler