Perşembe, Mart 28, 2024

iOS 11.1 Wi-Fi Bugu Sorunu ve Yeni Emoji Paketi Güncellemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce bahsetmiş olduğum iOS’a yeni gelecek olan emoji paketini içerecek olan ve aynı zamanda KRACK açığı için yayınlanacak olan iOS 11.1 hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler olarak kullanıcılara sunulmuş durumda.

Değişiklikler arasında 3D Touch ile birlikte ekranın soluna dokunarak ulaşılabilen app switcher özelliği yani son uygulamalar kısmına ulaşım özelliği yer alıyor. Yeni emoji paketinde 70 yeni emoji bulunmakta.

Bu güncellemeyi yeni emojiler için yapmasanız bile KRACK açığı için güncellemeyi yapmanızda fayda var. Umuyorum ki iOS 11.1 güncellemesi ile birlikte iOS daha stabil ve güvenli bir hale gelir.

ios 11 1 wi fi bugu sorunu ve yeni emoji paketi guncellemesi makale ici

Eğer cihazınız destekliyorsa iOS 11.1 artık güncelleme cihazınız üzerinde indirilebilir durumda gözükmeli. Tabi ki size önerim güncelleme gözüküyorsa emojiler için olmasa bile bu güncellemeyi hata düzeltmeleri ve geliştirmelere adına yapmanızdan yana. Görüşmek üzere hocalar, sağlıcakla kalın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler