Cuma, Nisan 26, 2024

iOS 14 ile iPhone 6S Ailesi ve iPhone SE Tarihe Karışacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere bir yılın daha son çeyreğine doğru hızla adım atıyoruz. Apple her sene olduğu gibi bu sene de WWDC Geliştirici Konferansını gerçekleştirmeyi planlıyor. Her ne kadar koronavirüs (COVID-19) nedeni ile çevrim içi ortamda yapılması planlansa da konferansta tanıtılması beklenilen şeyler bizim için önemli.

WWDC 2020 Geliştirici konferansından beklediğimiz bir çok şey var. Öncelikli olarak yeni işletim sistemleri; iOS 14, watchOS, macOS, tvOS, iPadOS, Apple dünyasının güzide kullanıcıları tarafından merakla bekleniliyor. Aynı zamanda yeni AirPods, Macbook gibi cihazlar konusunda da yeni ürünler duyumu almayı bekliyoruz.

iOS 14
iOS 14 ile iPhone 6S Ailesi ve iPhone SE Tarihe Karışacak 2

iPhone 6S ve 6S Plus, iOS 14 alamayacak!

İnternete sızan bilgiler doğrultusunda iOS 14 desteği alacak iPhone ve iPod modelleri listesine erişim sağladık. Bildiğiniz üzere iOS 13 sürümü en düşük iPhone SE modeline geliyordu. iOS 13’ün gelmesi ile tarihe karışan iPhone 6, bu sene itibari ile mezara gitti ancak çok fazla gecikmeden yanına kardeşi iPhone 6S ve iPhone 6S Plus geliyor.

iOS 14 sürümü ile Apple’ın mobil cihazları daha fazla özellik ile donatılacak ve bir çok konuda iyileştirme alacak. Bu nedenden ötürü iPhone SE başta olmak üzere, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri artık iOS 14 desteği alamayacak. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus üstü cihazlar ise iOS 14 sürümünü destekleyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler