Cuma, Mart 29, 2024

iOS 14, WWDC 2020 etkinliğinde tanıtılacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14, macOS 10.16 ve iOS 14 işletim sistemlerini WWDC 2020‘de lanse edeceğini açıklayan Apple, herkesi heyecanlandırdı.

WWDC 2020, 22 Haziran’da başlıyor!

WWDC 2020, 22 Haziran’da dijital olarak geliştiricilere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Coronavirus nedeniyle sanal ortama taşınan etkinlik, her yıl 6000 geliştiriciye ev sahipliği yaparken bu yıl çok daha fazlasına ev sahipliği yapacak üstelik geliştiricilerden 1.599 $’lık katılım ücreti de alınmayacak.

iOS 14Apple, Swift Student Challange’ı duyurdu!

Öğrencileri ihmal etmeyen Apple, geliştirici olma yolunda ilerleyen öğrencileri unutmadı. Kendileri için Swift oyun alanı oluşturarak kod yazma isteklerini sergileme fırsatını öğrencilere vermiş oldu.

ready set code wwdc 2020

Dünyanın dört bir yanından öğrenci geliştiricler, üç dakikalık bir süre içerisinde deneyimlenebilecek bir Swift oyun alanında etkileşimli bir sahne yaratarak bugünden itibaren Pasifik saatiyle 17 Mayıs 00:00’a kadar Swift Student Challange‘a başvurabilecek. Kazananlar özel bir WWDC 2020 ceketi ve rozet seti ile ödüllendirilecek.

Yeni bir cihaz duyurusu olacak mı?

Apple tarafından bu konu hakkında bir bilgi gelmemesi nedeniyle meraklar bir hayli artmış durumda. Bakalım etkinlik esnasında bizleri neler bekliyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler