Cuma, Nisan 19, 2024

iOS 16 Ne Zaman Tanıtılacak? Net Tarih Belli mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 16, güncelleme desteği devam eden iPhone kullanıcılarının en çok merak ettiği yazılımlardan biri oldu.

iOS 15 ile çok büyük bir değişiklik yapmadığını gördüğümüz Apple’ın bu sürümde daha derin değişimlere imza atıp atmayacağı tartışma konusu. Neyse ki soruların cevaplarını almak için çok bir zaman kalmadı. Zira yeni sürümün ne zaman tanıtılacağı artık belli olmuş durumda.

iOS 16 için WWDC 2022 Lansmanı Bekleniyor

Apple’ın yeni mobil işletim sisteminin WWDC 2022 konferansı kapsamında duyurulmasını bekliyorduk. Konferansın Haziran ayının ilk haftası içerisinde düzenleneceğini de biliyorduk.

Kaçırmayın: iPhone 14 Pro için Bir Detay Daha

Fakat kesin tarihler konusunda çok fazla bilgi yoktu. İşte bu konuda da bilgi ortaya çıktı.

WWDC 2022 programı belli oldu. Programa göre Apple’ın beklenen tanıtımı 6 Haziran 2022’de yapılacak. Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak olan etkinlikte, yeni mobil işletim sistemini görmüş olacağız.

iOS 16

Tabii ki sadece tanıtımı göreceğiz. Artık yeni sürüm ne zaman yayınlanır bunu bilemiyoruz. Gelenek bozulmaksa, iPhone 14 serisiyle beraber 16 sürümünün kararlı versiyonu da piyasaya sunulur diye düşünmekteyim.

Sadece iOS’un yeni sürümü değil, bunun yanında yeni WatchOS sürümü, yeni MacOS sürümü ve iPadOS sürümleri de gelecek. Aynı gün bu yazılımlar için de tanıtımın yapılması muhtemel.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler