Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 14 Pro Bir Kez Daha Görsellerle Karşımızda

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 Pro, yeni iPhone serisinin en güçlü modeli olacak. Bunu bilmek için sızıntılara bile gerek yok. Sadece tahmin gücümüzü kullanarak bile bunu anlamamız mümkün.

Fakat bu sene farklı bir durum da söz konusu olacak. Öyle ki söz konusu Pro modeli ile temel model arasında farklar göreceğiz. İddialara göre çentik alanı farkı ve işlemci farkı olacak.

İşte tüm iddiaları doğrulayacak olan gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. En son yeni seri akıllı telefon modeli için bir görsel sızdı ve sızan görselle beraber akıllı telefonun tasarımının daha farklı olarak geleceğini bir kez daha anlamış olduk.

iPhone 14 Pro Tasarımında Çentik Detayı

Görsellere baktığımız zaman, bu zamana kadar gelen sızıntılarda da yer aldığı gibi akıllı telefonun ön kısmında geniş bir çentik alanı olmayacak.

Kaçırmayın: Sim Desteği Olan Apple Watch Modelleri Türkiye’de

Bunun yerine ön kısımda ekran üzerinde kamera sisteminin kullanıldığı görülecek. Ekran üzerinde kamera alanında, sensörler ve ön kamera için ayrılmış olan alanı göreceğiz.

Kasa ise yine düz bir kasa olacak. Bu kez çentik alanının tamamen kalkmasıyla beraber telefonun ekranı da biraz daha geniş bir alan sunabilecek.

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro modeline ait olduğu söylenen bu tasarım yapısında telefonun arka kısmında ise biraz daha dışa doğru çıkık kameralar göreceğiz. Yine 3 kamera ve bir ek sensör kullanılacağı da anlaşılıyor.

Çentik alanında fark yaratacağı söylenen bu tasarımın, ne zaman doğrulanacağını da biliyoruz. Tabii ki Apple iddiaları Sonbahar aylarında yapacağı iPhone tanıtımı ile cevaplayacak.

Artık tasarım bu şekilde mi olur yoksa başka bir sürpriz mi yapılır bilemiyoruz. Şimdilik bunlar sızıntı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler