Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 16 ve iPadOS 16 Geliştirici Beta 7 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, yakın zamanda genel kullanıma sunulacak olan işletim sistemlerinden iOS 16 ve iPadOS 16’nın geliştiricilere yönelik yedinci betasını yayınladı. Bu yeni beta, altıncı beta sürümünün yayınlanmasından bir hafta sonra yayınlanmış oldu.

Geliştirici Programına kayıtlı kullanıcılar iOS 16 ve iPadOS 16 beta profillerini Apple Developer Center’dan indirebilir ve cihazına yükleyebilir. Profil yüklendikten sonra beta güncellemesi otomatik olarak tanımlanacaktır ve Yazılım Güncellemesi sekmesinden indirilebilir.

iOS 16
iOS 16 ve iPadOS 16 Geliştirici Beta 7 Yayınlandı! 2

iOS 16, majör tasarım değişiklikleri olarak yenilenmiş bir kilit ekranı sunuyor; artık kilit ekranına widget ekleyebilir, saatin yazı tipini değiştirebilir ve tıpkı Apple Watch’taki gibi farklı kilit ekranları tasarlayabilirsiniz. Aynı zamanda bildirim merkezi değişen kilit ekranlarınıza Odak Modu ekleyebilirsiniz.

iOS 16’nın geçen hafta yayınlanan beşinci beta sürümü ile birlikte, pil yüzdesi çentikli iPhone’lardaki durum çubuğuna geri eklendi ve ayrıca Find My veya Apple Watch aracılığıyla bir iPhone’u bulmak için yeni sesler yüklendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler