Cumartesi, Mayıs 4, 2024

iOS 17 Şimdi de WiFi Sorunuyla Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 17 mobil işletim sistemi yayınlandı yayınlanmasına ama ilk haftalarda bir hayli eleştiri almaya başladı. Daha çok sürümü yükleyen kullanıcılardan gelen eleştirilerin nedeni, sürümde yaşanan sorunlar. Geçtiğimiz haftadan beridir bu sorunlar için paylaşımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. İddiaya göre şimdi de iOS 17 WiFi sorunu ile gündemde.

Kullanıcıların konuya ilişkin birçok paylaşım da yaptığını görüyoruz. Peki nasıl bir sorundan söz ediyoruz? WiFi konusunda bir çözüm yolu var mı?

iOS 17 WiFi Sorunuyla Anılıyor

Başta belirtmemiz gereken şey, bu sorundan tüm iPhone kullanıcılarının şikayet etmedikleri. Muhtemelen dar bir kullanıcı kitlesi sorundan etkilendi. İddialara göre WiFi sorunu kendisini çalışmayı durdurdu hatası ile gösteriyor.

iPhone ve bazı iPad modellerinde Wi-Fi çalışmayı durdurdu sorunu görülüyor ve sağlıklı bir bağlantı kurulamıyor. İddialara göre bu süreçte kullanıcıların cihazları ağa bağlı olarak gözüküyor ama sağlıklı bir internet bağlantısı kurulamıyor ya da internete hiç bağlanılamıyor.

iOS 17 WiFi sorunu

Sorunun çözümü noktasında herhangi bir öneri ise bulunmuyor. Kimi kullanıcılar bir süre bekledikten sonra bağlantının kendiliğinden düzeldiğini belirtiyor. Fakat geri gelen bağlantıda da bağlantının aşırı yavaş bir şekilde devam etmesi gibi sorunların ortaya çıktığı belirtilmekte.

Reddit üzerinden yapılan paylaşımlarda ise Wi-Fi kanal aralıklarının değiştirilmesi sonrasında sorunun çözüldüğü belirten kullanıcılar var. Fakat hala konuya ilişkin resmi bir açıklama olmadığını da belirtelim. Muhtemelen iOS 17 WiFi sorunu için de yazılımsal güncellemeler yeterli olacaktır. Benzer şekilde iPhone 15 Pro ısınma sorunu da yazılım güncellemeleriyle giderilmişti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler