Cumartesi, Nisan 20, 2024

iOS için OneDrive’a Live Photos Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Apple beyciğim, yıl 2015 olduğunda iOS cihazlar için Live Photos yeniliğini tanıtmıştı. Kullanıcılar ve Apple takipçileri tarafından oldukça beğeni toplayan Live Photos’un özelliği; iPhone’nunuz ile fotoğraf çekmeden bir buçuk saniye öncesini ve bir buçuk saniye sonrasında neler olduğunu kaydediyor. Şirketin bu yeniliği yaparken ki mottosu, Hareketsiz bir görüntü yerine, hareket ve ses ile yakalanan an olsun idi.

Apple’ı geliştirdiği bu özellik her ne kadar sevimli olsa dahi iOS için OneDrive uygulaması aracılığı ile çekmiş olduğunuz Live Photos’ları Microsoft’taki bulut deponuza yüklemek isterseniz fotoğrafınız/fotoğraflarınız Live özelliğini kaybediyor ve yalnızca hareketsiz görüntü OneDrive’a yükleniyor.

Probleme şöyle geniş baktığımız zaman oldukça can sıkıcı ve aslında Live Photos desteği birkaç yıldır iOS UserVoice platformdaki geri bilidirim sayfasında OneDrive ekibinden en çok istenen özellik oldu ve nihayet kullanıcıların isteği Microsoft tarafından görülmeyi başardı.

Microsoft OneDrive ekibinin iOS için OneDrive uygulamasının Live Photos desteğini alması için çalışmalara başlandığını resmi olarak duyurdu. Her ne kadar net bir tarih veremesekte Microsoft’un iOS platformu için bu yeniliğini bu yaz içerisinde aktif hale getireceğini söyleyebiliriz.

OneDrive Live Photos feature 1200x812 1
iOS için OneDrive'a Live Photos Desteği Geliyor! 2
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler