Cumartesi, Nisan 27, 2024

iPhone 12 Familyasının Fiyatı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın resmi olarak piyasaya sürülmesinden önce Apple ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi veren olağanüstü bir sicile sahip ünlü tipster (sızdırmacı) Jon Posser’e göre, yaklaşan iPhone 12 serisi dört farklı model ile karşımıza gelecek – hepsinin 5G desteği olacak.

Jon Posser beyciğime göre iPhone 12 familyasının temel modeli iki arka kamera ile gelecek ve 5.1 inç OLED ekrana sahip olacak. Fiyat konusunda ise OnePlus 8’in temel modelinin fiyatından daha ucuza (OnePlus 8 şu anki fiyatı 699 Dolar) 649 Dolara mal olacak.

100 Dolar fark ile (Bu ülkemizde büyük ihtimalle 7 Bin Türk Lirası olacak) biraz daha büyük 6.1 inçlik OLED ekrana sahip ve iki arka kameraya sahip 749 Dolarlık iPhone 12 modelini satın alabilirsiniz.

Öte yandan LIDAR desteğine sahip Işık Algılama ve Menzil için kısa ve aynı 6.1 inçlik ekrana sahip üç arka kameraya sahip iPhone 12 Pro modeli 999 Dolara satılacak.

Son olarak iPhone 12 Pro Max modeli ise daha büyük bir 6.7 inç OLED ekrana sahip olacak ve 6,1 inç iPhone 12 Pro ile aynı kamera teknolojisine sahip olacak. iPhone 12 Pro Max’in fiyatı 1.099 dolar olacak.

iPhone 12 beklenenden daha güzel gelecek

Önceki söylentilere göre, Apple nihayet Pro modellerine Uçuş Süresi sensörü ekleyecek. Apple ayrıca iPhone’ları 64 MP kamera ile test ediyor ve iPhone 11 halefindeki yakınlaştırma özelliklerini geliştirmek istiyor.

Ayrıca, Apple Gece modu, geliştirilmiş HDR ve yaklaşan iPhone için Makro modu üzerinde çalışıyor. Şirket ayrıca sensörlerindeki diyaframı artırabilir, ultra geniş açılı lens F / 1.6 sensörü alabilir. Söylentiye göre iPhone 12, önemli ölçüde daha küçük bir çentik içerecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler