Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Pro Max Kamera Puanı Açıklandı! Zirve mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın yeni akıllı telefonları bu ay tanıtıma çıktı. Önemli değişiklikler sunmadığı gerekçesiyle eleştiri alsa da yeni seri yine çok konuşuldu. En çok merak edilen konu ise iPhone 15 Pro Max kamera testi sonuçları olmuştu. Zira yeni serinin ufak olsa da bazı kamera özellikleri değişti. Bunun yanında işlemci serisi de değişti ve görüntü işleme konusunda yetenekler biraz daha yükseldi.

Haliyle büyük bir merakla yeni serinin kamera testi sonuçları bekleniyordu. Beklenen test sonuçları da yayınlandı. Alanda otorite olan DxOmark tarafından paylaşılan test sonuçlarına göre Apple yine liderliği alamadı.

iPhone 15 Pro Max Kamera Testi Sonuçları Nasıl?

Değerlendirmeden söz edeceğiz ama gelin önce seride yer alan kameraların özelliklerine bir bakalım. Ana kamera kısmında bu sene de 48 MP değerinde f/1.78 diyafram açıklığında sensör kullanıldı.

Bunun yanında 12 MP değerinde ultra geniş açı kamerasının sunulduğunu ve son kamera kısmında 12 MP 2 kat telefotoya yer verildiğini görüyoruz. iPhone 15 Pro Max kamera testi sonuçlarına geçtiğimiz zaman ise genel değerlendirmede 154 skoru karşımıza çıkıyor.

Fotoğraf kısmında elde edilen skor 153 iken, video kısmında ise 158 skorunun elde edildiğini görüyoruz. 158 skoru ile iPhone 15 Pro Max akıllı telefon modeli bu alanda zirveye yerleşmeyi de başarmış.

iPhone 15 Pro Max kamera testi 2

Zoom konusunda geçen sene sunulan modellere göre biraz daha iyi bir performans veriliyor olsa da yine zoom kısmı, en geri kalınan kısım olmuş. 142 skorunun elde edildiğini görüyoruz.

Tüm bu derecelendirmeyle beraber iPhone 15 Pro Max kamera testi sonuçları, beklenen seviyede. Telefonun yine zirveye yerleşememesi ve Huawei’nin P60 Pro modelinin hala zirvede olması da düşündürücü.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler