Cuma, Ekim 18, 2024

iPhone 15’in Ekran Panelleri Sızdırıldı

Apple’ın yeni amiral gemisi konuşulmaya başladı. 9to5Mac tarafından sızdırılan iPhone 15 taslak çizimlerinin sonrasında bu kez yeni akıllı telefonlarda yer alması beklenen ekran panelleri sızdırıldı. Ekran panellerinin şöyle bir önemi var ki söz konusu paneller akıllı telefonun ekran tasarımını da net olarak gösteriyor.

Hem temel modeller hem de Pro modeller için ekran tasarımında çok büyük bir değişim olmayacak gibi duruyor. Arada sadece temel model ile Plus modelinin kendisini göstermesi gibi bir durum söz konusu.

iPhone 15 Ekran Tasarımı Nasıl Olacak?

Panellere baktığımız zaman tüm modellerde ortak olarak “Dinamik Ada” çentik alanının kullanılacağını görüyoruz. Apple artık bunu gelenek haline getirecek gibi duruyor. Serinin tasarım olarak en büyük farkı da “Dinamik Ada” çentik alanının artık tüm modeller için geçerli olacak olması olarak gösterilebilir.

Bunun dışında köşeli ekran yapısı, hatta bahsettiğimiz çentik tasarımının boyutu gibi noktalarda da bir değişim olmayacak diyebiliriz. Tabii ki iPhone 15 ekran panelleri için yapılan bu paylaşımlar da sızıntıdan ibaret. Serinin tanıtımına daha uzun bir zaman var. Sızıntılar ne kadar doğru zaman gösterecek.

BENZER:  Xiaomi 12T ve 12T Pro için Beklenen Güncelleme Müjdesi
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler