Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Bu Kez iPhone 15 Plus Sızdı! Tasarım Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 15 ailesi için sızıntılar yoğunlaştı. Önce Pro modeli, sonrasında temel model derken şimdi ise iPhone 15 Plus akıllı telefonu sızdırıldı.

Render görüntülerini sızdıran 9to5Mac ekibine göre yeni akıllı telefon, tasarım açısından çok büyük bir fark ile gelmeyecek. Hatta telefonun temel model ile büyük ölçüde benzeşeceğini de söylemek mümkün.

iPhone 15 Plus Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni serinin ara modeli olarak karşımıza çıkacak Plus versiyonunun ön kısmında yine Dinamik Ada çentik alanı sunulacak. Ekran kısmında özellikle köşelerde hafif bir kavisli yapıya yer verildiğini de göreceğiz.

Kaçırmayın: iPhone 15 serisine Özel Renk Seçeneği Gözüktü 

Kasanın yan kısımları ise yine düz bir yapıyla gelecek. Bu yönüyle telefon iPhone 14 serisine çok yakın bir tasarımla gelecek gibi duruyor.

iPhone 15 Plus

Daha önce sızdırılan modellerde de benzer tasarım yapısını görmüştük. Burada yine en çok dikkatimizi çeken kısım, telefonun alt kısmında yer alan bağlantı portu. Temel modelin sızıntısında olduğu gibi Plus modelde de USB Type C bağlantısına geçileceği gözüküyor.

iPhone 15 Plus

Muhtemelen tüm seride USB-C bağlantısı göreceğiz. Apple bu konudaki inadını da kıracak gibi duruyor. En azından sızıntılar bunu gösteriyor.

iPhone 15 Plus

Son olarak telefonun boyutlarından da söz edelim. Sızıntıya göre seride 160.87 mm X 77.76 mm X 7.81 mm boyutlarını göreceğiz. Yani bu açıdan da çok büyük bir değişim yok gibi duruyor. Sadece yeni model biraz daha kalın olacak. Karşılaştırma olması adına iPhone 14 Plus modelinin ölçülerinin 160.84 mm X 78.07 mm X 7.79 mm olduğunu hatırlatmış olalım. . Ayrıca iki modelin render çizim görsellerini de aşağı ekliyor olacağım. Görsel olarak da farkı görebilirsiniz.

iPhone 15 Plus
 14 Plus – 15 Plus
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler