Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sarı Renkli iPhone 14 Görseli Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sarı renkli iPhone 14 fikri ne kadar mantıklı bilemiyorum ama bir süredir gündemde olan cihaz da bu. Apple’ın sarı rengi yeni iPhone modellerine ekleyeceği ve çok yakında da bunu duyuracağı iddia ediliyor. Hatta iş biraz iddiadan da çıkmış durumda desek yeridir.

Öyle ki sarı renkli iPhone için ilk görseller bile gelmeye başladı. En son Weibo üzerinden bir sızıntı gerçekleştirildi ve yeni akıllı telefonun rengi net olarak gözüktü.

Tabii ki bu sızıntı doğru mu değil mi bilemiyoruz ama yine de yeni renk seçeneği için yapılan paylaşımı değerlendirmek gerekiyor.

Sarı Renkli iPhone 14 Nasıl Gözükecek?

Görsele baktığınız zaman telefonun öyle çok sürpriz bir renk sunmayacağını anlıyoruz. Bir tık koyulaştırılmış olan bir sarı tonuna yer verilmiş.

Asıl mesele ise bu rengin tercih edilip edilmeyeceği. Premium sınıf bir akıllı telefondan söz ediyoruz ve bu tip bir sarı bana çok doğru bir tercih değilmiş gibi geliyor. Zaten iddialara bakacak olursak sarı rengi serinin tüm modellerine de gelmeyecek.

Sarı renkli iPhone 14

Bu yeni renk seçeneğinin sadece temel model iPhone 14 akıllı telefonu ve iPhone 14 Plus akıllı telefonu için geçerli olacağını göreceğiz. Apple’ın söz konusu iddialar için ne zaman açıklama yapacağı, iddialar doğruysa yeni akıllı telefon renginin ne zaman duyurulacağı da soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler