Salı, Ekim 22, 2024

Çakma iPhone 14 Pro Max Satışa Çıktı! Fiyatı Nasıl?

Çakma iPhone satışları, artık gelenek haline geldi diyebiliriz. Genelde Apple’ın tanıtımlarından sonra Çinli kopyacılar harekete geçiyor ve telefonların birebir benzer çakma modelleri satışa sunuluyor. Biraz daha geç olsa da yeni sürüm için de benzer durum yaşandı. Çakma iPhone 14 Pro Max satışa çıktı.

Çin’in popüler e-ticaret sitelerinde satışa açılan çakma iPhone modelleri, tasarım olarak orijinal modele çok benziyor. Telefonun isimlendirmesinin ise i14 Pro Max olarak yapıldığını görüyoruz.

Çakma iPhone 14 Pro Max, i14 Pro Max Olarak İsimlendirilmiş

AliExpress’te satışa sunulan çakma model, tasarım olarak iPhone 14 Pro Max modelini andırıyor olsa da teknik özellikler konusunda tabii ki uzaktan yakından alakası olmayan bir telefon söz konusu.

i14 Pro Max olarak isimlendirilen klon iPhone 14 Pro Max akıllı telefonunda, 6.5 inçlik FullHD AMOLED bir ekran kullanıldığı belirtilmiş. Ayrıca ekran yenileme hızının da 120 Hz olduğu söyleniyor. Ama tabii ki bu özellikler ne kadar doğru bilemiyoruz. Sonuçta çakma bir akıllı telefondan söz ediyoruz.

BENZER:  Xiaomi 12T ve 12T Pro için Beklenen Güncelleme Müjdesi

Klon diyebileceğimiz telefonun içerisinde kullanılan işlemci ise MediaTek MT6753 serisi işlemci olarak belirlenmiş. Artık ne kadar performans sunacağı tartışılır bir konu diyebiliriz.

Çakma iPhone 14 Pro Max

Orijinal iPhone’a tasarım olarak benzeyen modelin kamera konusunda da sadece iki sensör sunduğunu görmekteyiz. Tasarım da üç sensör gözüküyor ama telefonda 16 MP ve 8 MP değerinde iki adet kamera olduğu belirtilmiş.

Telefonun teknik özellikleri bir yana çakma iPhone 14 Pro Max için fiyatlar ise bir hayli uygun. Orijinal modelle tabii ki karşılaştırılmaz ama çakma modelin 6 GB RAM sunan versiyonunun 126 dolar, 2 GB RAM sunan modelin ise 89 dolar fiyatı var. Anlayacağınız görüntüye odaklanmış ve iPhone’u klonlamış olan telefonlarla karşı karşıyayız.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler