Salı, Eylül 10, 2024

iPhone 16 Tanıtılmadan Videosu Geldi

iPhone 16 tanıtımından hemen önce bir video paylaşıldı. Yeni telefonun renklerini ve kasa boyutunu gösteren videoda neler görüyoruz?

Paylaş

iPhone 16 için çanlar çalmaya başladı. Takvimlerde bir sarkma olmazsa telefonun bundan 1 ay kadar sonrasında tanıtılması bekleniyor. Şu süreçte telefondan yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Tanıtım öncesinde yeni seriden son gelen sızıntı ise bir video oldu. Zollotech kanalında yayınlanan video, olası tasarımı gözler önüne seriyor.

iPhone 16 Videosunda Dikkat Çeken Detaylar

Video, geçtiğimiz gün yapılan sızıntıya dayanıyor. Bir hafta kadar önce gelen sızıntıda telefonun yeni renk seçenekleri ortaya çıkmıştı. Şimdi bu görselde yer alan telefonların videosunun paylaşıldığını görmekteyiz.

Videoya baktığımız zaman artık neredeyse netlik kazanan dikey kamera kurulumu karşımıza çıkıyor. Çapraz kamera kurulumundan yeniden dikey kamera kurulumuna geçiş yapılmış olacak.

Ayrıca tuş diziliminde de bir değişiklik olacak. Eylem düğmesi adı verilen yeni bir buton sunulacak ki bu butonun yetenekleri de arttırılacak.

BENZER:  iPhone 16 Pro Max Modeline İlişkin İlk Fotoğraf Geldi

YouTube video

Telefonun boyutsal açıdan herhangi bir farkı olmayacak. Videoda mevcut seri ile yapılan bir karşılaştırma var. Bu karşılaştırmaya göre yeni seride de 147.63 mm X 71.62 mm X 7.8 mm ölçülerinin olduğunu görüyoruz.

Kasa renkleri kısmında ise daha önce gelen sızıntıları doğrulayacak şekilde, Mavi, Yeşil, Beyaz, Siyah ve Pembe seçenekleri göz önüne çıkıyor. Renklerin biraz daha pastel tonlarda olduğunu da eklemek gerekiyor.

iPhone 16 için Eylül Ayını Bekleyin

Tüm bu sızıntılar telefonun çoktan hazırlandığının bir işareti. Eğer her yıl devam eden gelenek korunacak olursa, telefonun 10-15 Eylül arasında bir tarihte tanıtılmasını bekliyoruz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler