Cuma, Mayıs 10, 2024

iPhone SE 4 için Kilit Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı iPhone akıllı telefon denildiği zaman akla gelen tek seri olan iPhone SE serisi, kısa süre sonra yenilenecek gibi duruyor. Zira sektör otoritelerinden gelen bilgilere göre iPhone SE 4 için kritik bilgiler ortaya çıkmış durumda.

Geçen sene telefonun çıkıp çıkmayacağı bile kesin değilken, şimdi telefondan ilk sızıntı bilgilerinin gelmiş olması da dikkat çekici diyebiliriz. Peki yeni akıllı telefon için neler bekleniyor?

iPhone SE 4 Özellikleri Gözükmeye Başladı

Yeni akıllı telefon için bahsedilen özellikler beklentileri değiştirdi. Zira söylentilere göre yeni akıllı telefon iPhone 14 serisinin birebir kopyası olacak. iPhone 14 tasarımının sunulmasının yanında iPhone 15 Pro modellerinde kullanılacak eylem düğmesine de yer verilecek.

Telefonun ekran kısmında ise kullanılan panel OLED panel olarak karşımıza çıkacak. Kullanılacak olan OLED ekranı kimin üreteceği konusunda ise çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Henüz üretici firma netlik kazanmamış.

iPhone SE 4

Telefonun tasarımı iPhone 14 serisinin tasarımını yansıtıyor olsa da arka kısımda tek bir kameranın kullanıldığını göreceğiz. Burada yer alan kameranın özelliklerinin neler olacağı net değil ama tek kameranın kullanılması ilginç bir tercih olur diyebiliriz. Zira rakiplerde durum çok daha farklı.

iPhone SE 4

USB Type C bağlantı portuna da sahip olacak nispeten uygun fiyatlı iPhone SE 4, 2025 yılında sahneye çıkacak. En azından şu an için verilen bilgiler bu yönde. Daha erken tanıtım durumu olur mu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler