Cumartesi, Nisan 27, 2024

iQOO Neo6 Piyasaya Sürüldü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vivo’ya ait akıllı telefon üreticilerinden iQOO’nun birkaç haftadır internete sızıntıları düşen akıllı telefon modellerinden iQOO Neo6 ve iQOO Neo6 SE kısa bir süre önce Çin pazarında satışa sunulmuştu fakat şirket bugün akıllı telefon modellerini küresel pazarda satışa sundu.

Akıllı telefon Full HD+ çözünürlüğe, 120Hz görüntü yenileme hızına ve HDR10+ görüntü desteğine sahip Samsung tarafından üretilen 6.62 inçlik E4 AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden alan cihaz 8GB ve 12GB RAM ile 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri sunuyor.

iqoo neo 6
iQOO Neo6 Piyasaya Sürüldü! 3

Arka tarafta Optik Görüntü Sabitleme (OIS) desteğine sahip 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve bu ana kameraya eşlik eden 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ile 2MP çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor, ön tarafta ise 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor.

iQOO Neo6, içerisinde oldukça büyük 5 katmanlı 3D grafit soğutma plakasına sahip (2.396 sq. mm.) bir buharlı soğutma teknolojisiyle birlikte geliyor. X-Asis lineer motorlu 4D oyun titreşimi olan Kaskad Soğutma sistemi ve çift stereo hoparlörler sunuyor.

iqoo neo 6 photo
iQOO Neo6 Piyasaya Sürüldü! 4

Sahip olduğu tüm bu donanıma gereken enerjiyi ise 80W FlashCharge desteğine sahip 4700 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Bluetooth 5.2 ve Dolby Hi-Res sertifikası ile gelen akıllı telefon yazılım tarafında Funtouch 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor. Mavi-Yeşil ve Aqua-Mor-Pembe Gradyan ile Dark Nova ve Cyber Rage renk seçeneklerinde gelen akıllı telefon 385 Dolardan başlayan fiyat etiketleri ile Hindistan’da satışa çıkacak.

Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler