Perşembe, Nisan 25, 2024

ZTE Blade V40 Vita Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, Mobil Dünya Kongresi 2022’de oldukça güçlü Blade V40 ailesini resmi olarak duyurmuştu ve şirket üç ay sonra ailedeki üyelerden Blade V40 Vita modelini bugün Malezya’da resmi olarak tanıttı. Yalnızca Shopee üzerinden 137 Dolar (599 MYR) fiyat etiketiyle satılacak olan akıllı telefon Haziran ortasında ön siparişe açılacack

ZTE Blade V40 Vita; 90Hz yenileme hızına, 720×1600 piksel çözünürlüğe, 20:9 en boy oranına sahip 6.75 inçlik LCD ekran ile birlikte geliyor ve gücünü Unisoc’un T606 yonga setinden alırken microSD kart desteğine sahip UFS 2.2 sürücülü 128GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM sunuyor.

zte blade v40
ZTE Blade V40 Vita Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 2

Arka tarafa gelecek olursak 48MP çözünürlüğünde ana kamera ve bu ana kameraya eşlik eden 2MP çözünürlüğünde yardımcıc kameralar yer alıyor. Ön tarafta ise 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bizleri karşılıyor. İçerisinde barındırdığı tüm bu teknolojinin gerek duyduğu enerjiyi ise 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 6000 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor.

ZTE Blade V40 Vita, yazılım tarafında MyOS 11 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştırırken çift SIM kart ve microSD kart destekleri sunuyor. Akıllı telefon şu anlık Malezya’da Zeus Siyahı, Çam Yeşili ve Kırmızı renk seçeneklerinde satışa sunulacak, küresel pazarlarda ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağınız henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler