Cuma, Nisan 26, 2024

İşte iPhone 8’in Son Hali!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın 10.yıl modeli iPhone 8‘in görüntüleri sızdırıldı. Görüntüler yeni iPhone‘un son halini gösteriyor gibi. Yabancı bir kaynak tarafından elde resimler iPhone 8‘in son halini gözler önüne sürüyor.

Yabancı kaynaklı web sitesi iPhoneros, iPhone 8‘in fotoğraflarını yayınladı. Görüntülerin güvenli bir kaynaktan ele geçirildiğini iddia eden iPhoneros, Apple‘ın 10.yıl modelini net hatlarıyla ortaya çıkardı. Tabi bu görüntüler orjinal olabileceği gibi taklitte olabilir. Yinede bakalım yeni iPhone nasıl gözüküyor.

Ön kısmından başlamak gerekirse artık o alışılagelmiş tuş yok. Gerçi üzülmedikte değil. Alışmıştık. Cihazın ekran gövde oranı çok büyük gözükürken kenarlarınında ince olmadığını görüyoruz. Yıllardır yeni iPhone diye resmi çıkarılan o çerçevesiz cihaza yine ulaşamadık.

050620170810522911552 3

Arka kısmına geçtiğimizde önden kaldırılan tuş Touch ID parmak izi sensörü olarak Apple logosunun altında yerini bulmuş gibi gözüküyor. Sanki o orda pek olmamış gibi. Cihazın sol üstünde dikine konumlandırılan çift kamerası gayet şık duruyor. Altında ise mikrofon ve ufak bir flash modülü var.

arka parmak izi sensorlu iphone 8 prototipi ile tanisin 1495781222

Bu bilgilerin doğruluğu konusunda kesin birşey diyemesekte önceki yıllara baktığımızda bu görüntülerin doğru olma olasılığı gayet yüksek. Cihaz Eylül ayı içerisinde Apple tarafından düzenlenen bir etkinlikte tanıtılacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler