Çarşamba, Nisan 24, 2024

Kenan Sofuoğlu Fransa’da Büyük Bir Kaza Geçirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizin gururlarından bir tanesi olan Kenan Sofuoğlu, Fransa’da düzenlenen Dünya Supersport sıralama turlarında büyük bir kaza geçirdi. Havanın yağışlı olmasından pistin kayganlaşması Kenan Sofuoğlu‘nun işini zorlaştırdı. Şampiyona’nın 10. ayağında virajı alamayan milli yarışçımızın vücüdunda derin çatlaklar meydana geldi.

Türkiye’ye Getiriliyor

Gerçekleşen kaza sonrasında Kenan Sofuoğlu vücudunu hareket ettiremezken, hemen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu konu hakkında bilgi alarak Sofuoğlu ile telefonda görüşme sağladı. Türkiye’den gönderilen ambulans uçak ile birlikte bu gece yurda döneceği belirtilen milli sporcu “Acilen tedavi olmam gerekiyor. Bakanımız konu ile ilgileniyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu beni bugün aradı ve uçakla aldıracaklarını bildirdi.” dedi.

Son duruma göre Kenan Sofuoğlu‘nun yaptığı kazada belinde ve kalçasında toplamda üç adet kırık olduğu tespit edildi. Ne kadar alçıda kalacağı veya tedavi süresinin ne kadar süreceği konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Ancak Türkiye’de yapılan kontroller sonrasında detaylar ortaya çıkacak.

Hemen aşağıda ise milli sporcumuzun yaptığı kazadan sonra ortaya çıkan fotoğrafları yer alıyor. Biz de Kenan Sofuoğlu’na acil şifalar diliyor ve kısa süre içerisinde tekrar en sevdiği pistlere ve başarı dolu kariyerine kaldığı yerden devam etmesini niyaz ediyoruz.

kenan sofuoglu fransa kaza 003

kenan sofuoglu fransa kaza 002

kenan sofuoglu fransa kaza

kenan sofuoglu fransa kaza 004

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler