Salı, Nisan 16, 2024

Lenovo ThinkSmart Hub Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs (COVID-19) pandemisi ile birlikte video konferans uygulamalarının önemi bir hayli arttı ve bir çok şirket artık tüm işlerini ofisten taşıyarak evden yapma kararı aldı. Genellikle iş yerlerine hitap eden Microsoft Teams ise bu dönemde en çok rağbet gören uygulamalardan bir tanesi.

Microsoft, bir dizi özel donanım kurulumunu destekleyen Microsoft Teams Rooms ile bir çözüme sahip ve bugün Lenovo, yalnızca tak ve çalıştır yapmak isteyen şirketler için başka bir çözüm sunan Lenovo’nun ThinkSmart Hub adlı yeni bir sistemini piyasaya sürdü.

Lenovo ThinkSmart Hub, artık önceki modele göre %20 daha küçük boyuta sahip hepsi bir arada bir işbirliği çözümüdür.

Thinksmart HUB 60 header
Lenovo ThinkSmart Hub Tanıtıldı 2

Hub, üstün bir ses deneyimi için geliştirilmiş, tümleşik dört hoparlör ve mikrofon ile Microsoft Teams Rooms toplantı denetimlerine kolay erişim için 10.1 inç Full HD, 360 derece dönen dokunmatik ekran içerir.

Tek bir kablo

Aynı zamanda güç, ethernet, USB ve ekran bağlantılarını düzene sokarak masanın dağınıklığını azaltan tek bir kablo mekanizmasıyla birlikte gelir.

VPro teknolojisine sahip Intel Core i5 işlemci tarafından desteklenmektedir ve hızlı performansı garanti eder.

ThinkSmart Hub, Lenovo ThinkShield güvenliği ile korunur ve üç yıllık Lenovo Premier Destek garantisi içerir. Smart Collaboration Managed Services, tüm ThinkSmart cihazlarının kapsamı, kurulumu, eğitimi, bakımı ve yönetimine yardımcı olmak için mevcuttur.

Lenovo ThinkSmart Hub, 1.799 dolara perakende satışını gerçekleştirecek yapacak ve Ekim ayı itibari ile sanal mağazalarda satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler