Cuma, Nisan 26, 2024

Lenovo Z5 Pro Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo tarafından çıkarılacak olan Z5 Pro’nun çıkış tarihi nihayet netleşti. Lenovo CEO’su z5 Pro’nun çıkış tarihini açıkladı. 

Lenovo Z5 Pro Özellikleri

Yeni çıkan telefonlarda olduğu gibi Z5 Pro’da da çerçeveler azaltılmış. Bu cihazda çentik yerine kızaklı kamera yapısına sahip. Ön kamerayı kullanacağınız zaman ortaya çıkıyor, kullanmadığınız zaman ise kamera kızaklı yapısı sayesinde kapanıyor. 

Lenovo Z5 Pro 2

Cihazda bulunan yapay zeka ile birlikte daha iyi fotoğraflar çekilebilecek. Lenovo ilk defa Z5 Pro’da parmak izi okuyucusunu ekranın üst bölümüne yerleştirdi. 

Cihazda Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 845 yonga seti bulunurken 4000 mAh değerinde batarya bulunuyor. Cihazın 6 GB/8 GB Bellek ve 64/128/256 GB Depolama alanı seçenekleri bulunuyor. Maalesef SD kart desteği bulunmuyor

Cihazda AMOLED panel 6.42 inç boyutunda 1080 x 2340 çözünürlüğünde ekrana bulunuyor. 

Arka tarafta birinci kamera 16 MP, ikinci kamera ise 20 MP çözünürlüğünde. Arka kamera ile 4K 30 FPS normal, 1080P 240 FPS ağır çekim video kaydı yapılabiliyor. Ön tarafta ise 25 MP çözünürlüğünde tek kamera bulunuyor. 

Lenovo Z5 Pro Çıkış Tarihi

Lenovo daha önceden Z5 ve S5 Pro’yu piyasaya sürmüştü. Z5 Pro’nun ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yoktu. Şirketin CEO’su olan Chang Cheng , Z5 Pro’nun kasım ayının ilk gününde yani 1 kasımda duyurulacağını resmi olarak açıkladı. 

Sizce kızaklı kamera yapısı mı yoksa çentikli ekran mı daha kullanışlı? Yorumlarda belirtiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler