Cuma, Mart 29, 2024

LG’den Dünyanın En Büyük Kavisli Monitörü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

38 inçlik Kavisli Monitör!

Birkaç yıl önce LG, 16:9 boyutundaki monitörlerin kullanıcılarının beklentilerini karşılayamadığını söylemişti. Bu sözlerin ardından LG hiç vakit kaybetmeden 21:9 boyutunda monitörlerin çalışmalarına başlamıştı. Ekranın bu kadar büyük olmasının sebebini ise şirket ikinci ekrana gerek kalmadan bütün işlemleri bir ekrandan yapmabilme olanağına sahip olmak olarak açıkladı. 

Geçen hafta LG, Berlin’de yapılan IFA teknoloji fuarında “dünyanın en büyüğü” olarak adlandırdığı 38 inçlik 3,840×1,600 çözünürlüğe sahip ekranını tanıttı. 38UC99 olarak adlandırılan bu cihazın ekranı kavisli olacak ve 10W gücüne sahip Bluetooth uyumlu hoparlörler kullanacak. Çok ince bir çerçeveye sahip olan bu monitörde ayrıca USB Type-C portu da bulunuyor. Bu sayede dökümanlarınızı kolayca transfer edebilirsiniz. Eylül ayının ortalarına doğru raflardaki yerini alacak olan LG 38UC99’un fiyatı ise 1,499$ olacak.

 

lg-38UC99
Şirket bu monitörün yanı sıra iki monitörünü daha kullanıcıların beğenisine sundu. 34 inç büyüklüğe sahip olan 34UC79G modelinde kavisli ekranın yanı sıra oyunculara yönelik 144Hz tazeleme oranı ile birlikte Dinamik Aksiyon Senkronizasyon teknolojisi adlı teknolojiye sahip IPS ekranı bulunuyor.  Ekranın ortasına “crosshair/aim” koymanıza olanak sağlayan bu ekran FPS kullanıcılarının daha yüksek hassasiyet ile nişan almalarını sağlıyor.

 

Ekim ayının ortalarına doğru çıkacak bu cihazın fiyatı ise 699$ olarak belirlenmiş. Ultrawide olarak adlandırılan LG 34UM79M modeli ise düz bir IPS ekrana sahip olarak gelecek. Ayrıca bu ekranda Google Cast yayın özelliği de bulunacak. Kasım ayının ortalarına doğru gelecek olan bu cihazın ise fiyatı 599$ olarak belirlenmiş.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler