Cuma, Mart 29, 2024

Logitech POP Mouse Türkiye’de! Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech, kısa süre önce Türkiye’de düzenlediği lansmanla beraber yeni POP ürün serisini duyurdu. Bir önceki haberimizde Logitech POP Keys klavyeden söz emiştik. Şimdi klavyenin tamamlayıcısı olacak Logitech POP Mouse modelinden söz edeceğiz.

Yine renkli tasarımıyla dikkat çeken ve klavyenin renkleriyle tam uyum sağlayan mouse, teknik açıdan nasıl bakalım.

POP Mouse Tasarım Konusunda Ne Kadar Başarılı?

Tasarım noktasında mouse rahat kavrama adına, avuca kolay sığabilen bir yapıda geliyor. Baktığınızda arka kısmın biraz daha dışa doğru çıkık olduğunu ve bunun da avcunuza oturduğunu görüyorsunuz. Ön kısma doğru eğimli bir yapı sunulması da tuş tıklamalarının rahat bir şekilde yapılmasını sağlamaya odaklanmış.

Logitech POP Mouse

Alt kısımda ise kolay kullanım odaklı kaydırma bölümlerine yer verilmiş. Ayrıca burada açma kapama tuşu ve bir de cihazlar arasında seçim yapmanızı sağlayan switch tuşunun yer aldığını görüyoruz.

Logitech POP Mouse

Renkler kısmına geldiğimiz zaman ise klavye ile paralel bir ürün görüyoruz. POP Mouse yine çok renkli tasarımla geliyor ve yine 3 seçenek sunuyor.

  • Daydream seçeneği: Nane yeşili, güneş sarısı ve lila.
  • Heartbreaker: Ahududu ve neon mercan
  • Blast: Sarı, siyah ve gri.

Ayrı renkleri Pop Keys klavye seçiminde de görmüştük. Tamamlayıcı bir mouse olarak düşünülebilir.

  • Ölçüleri: 104.8 mm X 59.4 mm X 35.2 mm
  • Ağırlık: Pillerle beraber 82 gram

POP Mouse Tüm Teknik Özellikleri

Tasarım eğlenceli ama teknik özelliklere de ayrıca bakmak lazım. Yeni Pop serisi mouse modelinde, standartları yakalayan teknik özellikleri görüyoruz.

Logitech yüksek hassasiyetli optik sensörlerin sunulduğu mouse, 1000 ile 4000 DPI aralığına sahip. Akıcı bir kullanım için gayet yeterli değerler.

Tuş kısmında ise 4 ayrı tuş sunuluyor. Sağ, sol, orta tekerler tuşu ve bir de emoji tuşunun yer aldığını görüyoruz. Logitech yazılımı üzerinden emoji tuşuna istenen emojinin atanması da mümkün.

Logitech POP Mouse

Logitech POP Mouse özellikleri açısından en dikkat çeken kısım ise 3 adede kadar cihaz arasında kolay geçiş sunuyor olması. Tek bir tuş ile cihazlar arasında geçiş yapmanıza ve aynı anda 3 cihaza kadar bağlanmanıza izin veren mouse, kolay aktarım imkanı da sunuyor.

Kopyala, yapıştır, dosya aktarımı ya da resim aktarımı gibi işlevleri de bu cihazlar arasında kolayca yapabiliyorsunuz. Sadece Flow yazılımını kullanmak yeterli oluyor. Hatırlarsanız klavye için de benzer bir özellik vardı. Bağlı 3 cihaz arasında kolayca geçiş imkanı sunuluyordu.

  • Pil Süresi: Logitech tarafından paylaşılan verilere göre yeni mouse, 2 yıla kadar pil ömrü sunuyor. Tabii ki bu kullanıma göre değişecektir ve pillerde şarj imkanı da söz konusu değil.

Teknik Özellikler Detay

  • Tuş Sayısı: 4 ( 1 adet emoji tuşu)
  • DPI: 1000-4000 DPI arasında
  • Sensör: Logitech sensör
  • Çoklu cihaz Desteği: 3 adede kadar Easy Switch
  • Bağlantı: Bluetooth 5.1 ya da Logi Bolt alıcı ile
  • Yazılım Desteği: Logitech Flow ve emoji yazılımı

Logitech POP Mouse fiyatı için biraz daha bekleyeceğiz. Bu özelliklerle beraber mouse için fiyatlar çok yakında şekillenecektir. Unutmadan klavye modeli için de yukarı link ekleyeceğiz. Onun da detaylarına bakabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler