Cuma, Nisan 19, 2024

Lords Mobile oyunun geliştiricisi IGG koronavirüs ile mücadele ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lords Mobile gibi oyunların geliştiricisi olan IGG, Covid-19 adıyla bildiğimiz pandemiye karşı  büyük destekler sağlıyor.

Peki kimdir bu IGG?

Açılımı “Internet Gaming Gate” olan Singapur merkezli bir mobile oyun firmasıdır. Lords Mobile, Castle Clash gibi popüler oyunları yapan bu firmayı belki de birçoğumuz çok az defa duyduk.

lords mobileeKoronavirüse karşı büyük yardımlar yapıyorlar:

Uzun süredir hit oyunlar listesinde popüler olan Lords Mobile, 4. yılı dolayısıyla büyük bir güncellemeye gitmiş ve zirvede kalma savaşını sürdürmek istemişti.Ancak son haftalarda karşı karşıya olduğumuz salgın IGG firmasını da rahatsız etmiş olmalı ki , IGG üzerine düşeni yapmaya başladı bile.

Singapur merkezli olan firma, virüsten en çok etkilenen bölgelere 2.050.000’dan fazla tıbbi malzeme gönderdi. Bununla yetinmeyen firma farklı ülkelerde ki şubeleri vasıtasıyla yardımlarına devam etmektedir.

lords mobile 1

Virüsün hızlı yayıldığının farkında olan IGG, henüz vaka sayısı fazla olmayan bölgelere yardım ediyor. Amerika kendini en kötü ihtimallere hazırlarken IGG, Fremont Polis Departmanı,Kaiser Permanente tıp grubu, Stanford hastanesi gibi devlet kuruluşlarına yardım ediyor.

Yapılan bağışların farklı bir sebebi olarak ise zamanında oyunlarını ileriye taşımak amacıyla yardımcı olan insanlara karşı görevlerini yerine getirmek olduğu söylenebilir.

Lords Mobile trailer videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler