Perşembe, Nisan 25, 2024

Lost Judgment Kullanıcılar için Ön Siparişe Açıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sega ve Ryu Ga Gotoku Studio, yakında çıkacak olan aksiyon gerilim oyunu Lost Judgment‘ın ön siparişe açıldığını duyurdu.

Oyun, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için ön siparişle açıldı.

Lost Judgment

Oyuncuları bir kez daha Takayuki Yagami’nin kontrolüne sokan Lost Judgment. Yüksek oktanlı aksiyon, dramatik hikaye sahneleri ve merak uyandıran soruşturma ile dolu başka bir macera vaat ediyor. Ancak daha da önemlisi, Yagami’nin rakiplerini silahsızlandırmasına ve boyun eğmesine izin veren yeni bir Snake dövüş stili de dahil olmak üzere çok sayıda oyun geliştirmesi içerecek.

Judgment oynayanlar ve Lost Judgment‘a mümkün olan en kısa sürede oynamak isteyenler. Oyunu hem fiziksel hem de dijital olarak ön sipariş verebileceklerini duymaktan mutlu olacaklar.

Erken erişimin yanı sıra, Lost Judgment‘ın Digital Deluxe sürümü. “Yagami’nin ticaret araçlarını geliştiren” çok çeşitli yaşam tarzı ve dedektif öğeleri içeren Detective Essentials Pack’i içerecek. Her kulüp etkinliği için bir dizi öğe sayesinde okulun kulüpleriyle etkileşimlerinizi derinleştirmenize olanak tanıyan Okul Hikayeleri Genişletme Paketi de dahil olacak.

Öte yandan Digital Ultimate sürümü, üç günlük erken erişim ve hem Detective Essential Pack ve School Stories Genişletme Paketi hem de Kamurocho ve Ijincho’da yeni bir hikaye seti tanıtacak bir Öykü Genişletme Paketi içeriyor.

Oyun tüm dünya da 24 Eylül 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler