Perşembe, Mart 28, 2024

MacBook Air 2022 için İlk Görüntü Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın bir ihtimal WWDC 2022 etkinliğinde duyurmasının söz konusu olduğu söylenen MacBook Air 2022 modeli için beklenen sızıntılar gelmeye başladı.

Bu model Mac dünyası için de önemli zira bu modelin en uygun fiyata satılan MacBook olması bekleniyor. Tabii ki yeni nesil için konuşuyorum. Böyle bakıldığı zaman bizim de önem verdiğimiz model için gelen ilk sızıntı ise serinin tasarımını gösteriyor.

MacBook Air 2022 Tasarımı Nasıl Gözükecek?

Sızan son görsel bir render görseli. Gerçeği ne kadar yansıtıyor bilmiyoruz ama bu render görselleri gerçekse o zaman ufak bir çentik alanının bulunduğu ekran tasarımı karşımıza çıkacak.

Tıpkı Pro modellerinde olduğu gibi bir tasarım yapısının benimsenmesi, Air’in tasarım diliyle yenileneceği anlamına geliyor.

Ekran çerçevelerinin ekstra inceltildiğini görüyorum ve dediğim gibi bu tasarım gerçekse, Pro modellerine daha yakın bir Air serisi karşımızda demek olacak.

Kaçırmayın: 13.nesil Intel için testler sızdı. 

Kasa konusunda diğer detaylar ise net olarak gözükmüyor. Çünkü kasanın dışarıdan görüntüsünü gösteren bir sızıntı görseli yok. Tek görsel var ve görselde sadece ekran tasarımı gözüküyor.

Görsel bir yana MacBook Air 2022 modeli için sızdırılan başka bilgiler de var. Mesela yeni seride çok daha fazla renk seçeneğinin sunulacağı bilgisi var.

MacBook Air 2022

Uygun fiyatlı iPhone modeli olarak gösterilen modellere baktığımızda, zaten Apple’ın bu tip ürünlerde geniş renk seçenekleri sunduğunu biliyoruz.

Teknik açıdan diğer bilgi ise ekran boyutu konusunda. Çerçeveleri ince olduğu için daha küçük bir kasa boyutunda daha geniş bir görüntü alanı sunacağı düşünülen MacBook Air 2022, 13.6 inç ekranla gelecek deniyor.

Ekran teknolojisinde ise yakın zamanda iPad serisinde de gördüğümüz mini LED ekran kullanılacağı bilgisi var.

Özellikler için sızdırılan bu bilgiler ve şu yeni görsel, yeni Air modeli için de heyecanımızı arttırdı. Bakalım söylenenlerin ne kadarı doğru çıkacak? Şu an tanıtım tarihini bile bilmiyoruz o da ayrı bir mesele.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler