Pazar, Eylül 8, 2024

Metro Last Light Redux Ücretsiz Oldu!

Paylaş

Epic Games, günün ücretsiz oyunu kampanyası kapsamında ücretsiz olan yeni oyunu açıkladı. Bir hayli popüler oyunlardan biri olan Metro Last Light Redux yapımının ücretsiz olarak sunulduğunu gördük.

Metro serisinin sevilen oyunu, diğer yapımlar gibi çok kısa bir süre için ücretsiz olarak kalacak. Bu süre içerisinde oyunu kütüphaneye eklemeniz gerektiğini belirterek detaylara geçelim.

Metro Last Light Redux Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

24 Aralık ücretsiz oyunu olarak açıklanan yapım, 25 Aralık 19:00’a kadar ücretsiz olarak kalacak.

Sonrasında yapım tekrar 31 TL olan satış fiyatı ile sunulacak. Tabii ki 25 Aralık’ta aynı saatte yeni ücretsiz oyunun da erişime açıldığını göreceğiz.

Metro Last Light Redux

Metro Last Light Redux Nasıl Bir Oyun?

Oyun tutkunu olan birçok takipçimizin yapımı yakından tanıdığını düşünüyorum. Fakat yine de bilmeyenler için oyundan da söz edelim.

BENZER:  Türk Yerli Aksiyon Oyunu Black State'in Oynanış Videosu Yayınlandı

Yapım, 4A Games tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan korku aksiyon türünde bir oyun.

2034 yılında geçen oyunda, alternatif bir geleceğin konu edindiğini görüyoruz. Kıyamet sonrasında Moskova’da hayatta kalanlardan biriyiz ve yaşama devam etmek için metro tünellerinde mücadele etmemiz gerekiyor.

Bir yandan hayatta kalmaya çalışacak bir yandan da mutantlara karşı mücadele vermeniz gerekecek. Birinci şahıs nişancı türünde oyunu ücretsiz olarak kütüphanesine eklemek isteyenler için şuraya Epic Games’in sayfasını da ekliyorum.

YouTube video

Bu detaylarla beraber şimdilik görüşmek üzere diyelim. Yarın günün ücretsiz uygulamasıyla yine karşınızda olacağız.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler