Salı, Ekim 22, 2024

LEGO Builder’s Journey Ücretsiz Oldu!

LEGO lisansını taşıyan ve alıştığımız LEGO evreninde geçen oyunlar giderek popülerlik kazanmaya başladı. LEGO Builder’s Journey, son aylarda popüler olmuş LEGO oyunlarından biri. Oyunun popülerliği de biraz daha artacak gibi duruyor zira oyun kısa süreliğine ücretsiz hale geldi.

Takip edenler mutlaka bilecektir ki Epic Games’in yılbaşı etkinliğinden söz ediyoruz. Platform, her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak veriyor. İşte bugün de sevilen LEGO yapımı ücretsiz oldu.

LEGO Builder’s Journey Ne Zamana Kadar Alınabilir?

Oyunu almak için elinizi çabuk tutmanız gerekecek. Çünkü oyun 1 gün boyunca ücretsiz olarak kalacak. 22 Aralık 2022, saat 19:00 itibariyle yapım tekrar ücretli hale gelecek.

Ama güzel haber şu ki yarın aynı saatte başka bir oyunu ücretsiz olarak alacağız. Daha iddialı yapımları da bekliyoruz. Dün Wolfenstein New Order ücretsiz yapılmıştı. Yeni yıla girdikten sonra daha iddialı oyunlar verilebilir. Bekleyip göreceğiz.

BENZER:  Epic Games Bu Hafta Yine İki Oyun Hediye Ediyor

LEGO Builders Journey - PC Hocası LEGO Builder's Journey

Nasıl Bir Oyun?

Unutmadan oyundan da söz edelim. LEGO Builder’s Journey, LEGO parçalarıyla çeşitli şekilleri yapmaya ve mini bulmaları çözmeye çalıştığınız bir oyun.

Küçük çaplı ama grafik kalitesi açısından çok iddialı bir yapım. Işın izleme gibi destekleri var. LEGO ile uğraşmayı sevenler için zevk verecek oyunlardan biri diyebiliriz. Ayrıca yapımın metin düzeyinde Türkçe dil desteğinin olduğunu da biliyoruz.

Ücretsiz olmadan önceki fiyatı da 33 TL civarındaydı. Kütüphanenizi zenginleştirecek bir yapım diyebilirim. Tabii ki en güzel yanı şu an için ücretsiz olması. Unutmadan oyunun Epic Games sayfasını da şuraya ekledim.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler