Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Wolfenstein New Order Ücretsiz Oldu! Kaçırmamak Gerek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games yapacağını yapıyor. Yılbaşı özel olarak her gün yeni bir oyunu ücretsiz vermeye devam eden platform, artık AAA oyunlara da geçiş yaptı. Açık konuşmak gerekirse şu ana kadar verilen oyunları çok beğenmedim ama bu kez Wolfenstein New Order ücretsiz oldu.

Zamanının iddialı oyunlarından biri olan Wolfenstein New Order, FPS türünün de ses getiren yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Gelin hemen oyunun ücretsiz sürüm detaylarına geçelim.

Wolfenstein New Order Ücretsiz Ama Ne Zamana Kadar?

Aslında işin başında söyledik. Oyun sınırlı bir süre için ücretsiz. Yılbaşına özel olarak günlük ücretsiz oyun kampanyası kapsamında ücretsiz. Bugün yani 21 Aralık 19:00’dan sonra yapım yeniden ücretli hale gelecek.

Kaçırmayın: Modern Warfare 2’nin Fiyatı Düştü

179 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekecek. Bu süreye kadar oyunu alırsanız, tamamen sizin olacak. Güzel bir fırsat.

Wolfenstein New Order Ücretsiz

Nasıl Bir Oyundan Söz Ediyoruz?

Bethesda Sorftworks imzasını taşıyan bir yapım. FPS türünde karşımıza çıkan oyunda alternatif bir 1960 dönemi konu ediniyor. Bilinen tarih yerine tarihin farklı bir şekilde işlediğini görüyoruz.

Dünyanın kontrolünü ele geçiren Nazi topluluğuna karşı direnişçi bir grup olarak mücadele ediyorsunuz. Özel geliştirilmiş savaş makineleri ve acımasız düşmanlar da tam karşınızda. Süper silahların kontrollerini sağlayarak, dünyayı kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Alternatif bir hikayede geçen sürükleyici bir oyun. Hele bir de ücretsiz olunca denemeye değer diye düşünüyorum. Epic Games sayfasını da hemen şuraya ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler