Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft, CES 2022’ye Katılmayacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES), 5 Ocak 2022’de başlayacak ve 8 Ocak’a kadar devam edecek, etkinlikte yerli otomobil markamız TOGG’un dahi katılım göstereceği fuar hakkında geçtiğimiz birkaç gün içerisinde büyük şirketlerden Google, Lenovo, Intel, Amazon ve Meta dahil olmak üzere birçok teknoloji şirketi halen daha devam etmekte olan koronavirüs salgını nedeniyle CES’e katılmayacaklarını açıklamışlardı.

Dün gece ise yaptığı bir açıklama ile Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Microsoft, CES 2022’den çekilme kararını aldıklarını kamuoyu ile paylaşarak etkinlikte bulunmayacak teknoloji devlerinin arasına katıldı. Microsoft her ne kadar şahsen katılım göstermese de dijital planları ile devam edecek.

Microsoft açıklama yaptı ve diğer şirketlere seslendi

microsoft
Microsoft, CES 2022'ye Katılmayacak! 2

Çalışanlarımızın sağlığı ve esenliği nihai önceliğimizdir. Hızla gelişen COVID ortamı hakkındaki en son verileri inceledikten sonra Microsoft, CES 2022’ye şahsen katılmamaya karar verdi. Hem Microsoft İş Ortağı İnovasyon Deneyimi hem de Otomotiv Basın Kiti’nde dijital CES planlarımıza devam edeceğiz. Ortaklarımızın en yeni cihazları, çözümleri ve yenilikleri uzaktan katılıma devam etmek için sabırsızlanıyoruz.

Microsoft
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler