Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Flight Simulator için World Update 6 Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, sahibi olduğu Microsoft Flight Simulator’ı daha iyi bir görünüme kavuşturmak için istikrarlı bir biçimde geliştirmekte olduğu birbirinden başarılı beş dünya güncellemesinin akabinde World Update 6’yı ertelediğini duyurdu. Asobo Studio, bir geliştirme güncellemesi aracılığıyla “World Update 6’nın çok yüksek bir kalite düzeyine ulaşmasını sağlamak için çıkış tarihini 7 Eylül’e geri çekmeye karar verdik” dedi.

Asobo ekibi, halen daha geliştirme aşamasında olan güncelleme ile ilgili gönderisinde açıklamalara devam etti, “Bölgede birçok iyileştirme içerdiğinden bu güncelleme için çok heyecanlıyız” dedi ve Almanya, Avusturya ve İsviçre bölgelerine odaklanan Dünya Güncellemesi 6 “yenilikler” içerdiğini açıkladı. antenler ve yükseklik haritaları, yeni fotogrametri şehirleri, dört adet el yapımı havaalanı, yaklaşık 100 POI ve yeni keşif uçuşları, iniş zorlukları ve çalı gezileri.” güncelleme ile gelecek yeniliklerin arasında yer alıyor.

World Update 6, Eylül 7’de yayınlanacak

İlk etapta 24 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan bu güncelleme yalnızca iki hafta sonraya ertelendi, bu nedenle oyuncular uzun süre beklemek zorunda kalmayacak. Bu arada belirtmemiz gerek Asobo, en azından World Update 6’nın sürüm notlarından öne çıkanlar notlarını paylaştı. Microsoft Flight Simulator’a gelecek olan World Update 6, hem bilgisayar hem de Xbox Series X|S için 7 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler