Cuma, Nisan 19, 2024

GTA Trilogy Serisini Bekliyorsanız Haberler Kötü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA serisi için geçtiğimiz hafta içerisinde yeni bir gelişme yaşanmış ve GTA Trilogy serisinin sunulacağı iddia edilmişti. Üçlemenin remaster sürümü olarak sunulacağı söylenen seri, 2021 yılının sonunda gelecek deniyordu. Fakat süre hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bu alanda otorite olmuş ve söylemlerine önem verilen Tom Henderson, yeni üçleme için biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Peki ne zamana kadar bekleyeceğiz?

Kaçırmayın: Call of Duty Vanguard Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

GTA Trilogy ne zaman çıkacak?

Tom Henderson, serinin bir üçlemeden oluşacağını doğruladı. Çok satan GTA San Andreas, GTA Vice City ve GTA III serileri remaster yani yenilenmiş sürümleriyle gelecek. Ama 2021 yılının sonunda değil. Tom Henderson, Rockstar Games’in hala GTA 5’in potansiyelini koruduğunu düşündüğünü ve bu seriyi 2022 yılında sunacağını söylüyor.

GTA Trilogy tabii ki görmek istediğimiz bir seri olur ve efsane yapımları yeni grafik düzenlemeleriyle oynamayı çok isteriz. 2022 yılında çıkması süre açısından üzücü olur evet ama asıl duymak istediğimiz tabii ki bunlar değil. Asıl duymak istediğimiz GTA 6.

GTA Trilogy

Ne yazık ki bu konuda da haberler kötü. Görünen o ki şu an için firmanın planları arasında GTA 6 gibi bir yapım yok. Kimi otoriteler 2025, kimi otoriteler ise 2026 yılını hedef gösteriyor. GTA Trilogy, arada gelecek bir yapım gibi duruyor.

Tabii ki bana soracak olursanız Rockstar Games, GTA 6 konusunda haklı. Trilogy sürümü bilemem ama GTA 5 hala satar ve hala oynanırken, GTA 6 düşünülmez. GTA 6 istenen başarıyı yakalayamayabilir.

Çok uzun süre beklenen bir oyun olduğu için beklentiler çok yüksek. Beklentileri karşılamak zor olacaktır. Buradaki bir başarısızlık GTA 5 serisini de etkiler. Bunları düşününce markanın işleri geciktirmesi veya daha uzun süre çalışmak istemesi normal.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler