Perşembe, Nisan 25, 2024

Minecraft Dungeons’ın Creeping Winter DLC’si Önümüzdeki Ay Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Minecraft Dungeons, Mojang Studios ve Doubles Elevens tarafından geliştirilip Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir macera oyunudur.

Hepimiz aşina olduğu oyun, yeni DLC’si Creeping Winter’ın 8 Eylül’de çıkış yapacağını duyurdu.

Minecraft Dungeons unique items 1212x682 1

Minecraft Dungeons incelemesi 001

Creeping Winter DLC’de yeni görevler ve düşmanların yanı sıra yağmalanacak bir sürü yeni şey olacak. Bunlara zırh, silahlar ve eserler dahil.

Henüz Minecraft Dungeons oynamadıysanız, ARPG türünün kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. “Minecraft Dungeons, Minecraft’ın eğlenceli tavrını yeniden üreten ve hikayesi ile bizleri alıp götüren bir oyun.

Oyuna, bulmanız için silahlar, zırhlar ve eserlerin yanı sıra yeni düşmanlar ve ortamlar eklenecek. Gezinmesi daha zor olacak kaygan, buzlu ortamlar bizi bekliyor olacak.

Aynı gün gelecek ücretsiz güncelleme, yeni satıcılar ve günlük denemeler özelliği de eklenecek. Tüccarlar oyunun biyomlarında bulunabilir ve kurtarıldıktan sonra size eşya satmak için kampa geri dönecekler.

Her iki DLC paketi de dahil olmak üzere oyun için fiziksel bir sürüm de duyuruldu. Hero Edition’da 8 Eylül’de çıkacak ve Xbox One, Switch ve PS4’te satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler