Cumartesi, Nisan 20, 2024

Moto G82 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirketlerden Motorola, geçtiğimiz günlerde Moto G82 isimli orta segment akıllı telefon modelini tanıttı. Cihaz’ın öne çıkan özellikleri arasında Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisine sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera, OLED ekran ve oldukça büyük batarya yer alıyor.

Motorola Moto G82, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz ekran yenileme hızı sunan 6.6 inç boyutundaki OLED ekran ile birlikte geliyor ve şirketin yaptığı açıklamalara göre bu ekran DCI-P3 renk gamının yüzde 100’ünü sunuyor.

Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden alıyor, bellek yapılandırmalarına gelecek olursak Batı Avrupa pazarındaki tüketiciler 6GB RAM ve microSD kart desteğine sahip 128GB Dahili Depolama Alanı olan bir konfigürasyona sahip olacak. Akıllı telefonun sahip olduğu OLED ekran, UDF (Ekran Altı Parmak İzi Okuyucusu) teknolojisine de sahip.

Akıllı telefonun arka tarafına gelecek olursak Optik Görüntü Sabitleme teknolojisine sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte geliyor ve bu ana kameraya 118 derecelik görüş alanına sahip 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Cihaz tüm bu donanımı gereken enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteye ve TurboPower standartlarında 30W’a kadar hızlı şarj teknolojisine sahip bataryadan sağlıyor. Bir diğer güzel nokta ise Moto G82 kutusunun içerisinden hızlı şarj adaptörü çıkıyor.

microSD kart desteğine ve Çift SIM Kart yuvasına sahip olan akıllı telefon 3,5mm’lik kulaklık girişi de sunuyor. Yazılım tarafında My UX kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıran Moto G82; Gri ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde ve 329,99 Euro fiyat etiketiyle Latin Amerika, Asya, Hindistan ve Orta Doğu’daki seçili pazar yerlerinde satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler