Salı, Nisan 23, 2024

Moto Z Play’in Resimleri ve Teknik Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek olan Motorola Moto Z Play’in ön kısmının fotoğrafları yayınlandı. İlk fotoğraf cihaz hakkındaki bilgileri verirken diğer resim ise düşük ışık şartlarında kameranın performansını sergiliyor.

Ortaya çıkan bu yeni görseller daha önce sızdırıldığı iddia edilen Moto Z Play cihazı ile aynı. Yani görünen o ki bizi çok yüksek ihtimal böyle bir cihaz bekliyor. Cihazda 16 MP arka kameranın yanı sıra 36 saat bekleme süresi vaadeden bir bataryası da bulunuyor. Ek olarak 15 dakikalık şarj ile telefonu 10 saat kullanabileceksiniz. Cihazın ise 6 Eylül’de raflardaki yerini alması planlanıyor. 

önkısım
Yukarıda resimlerini paylaştığımız bu cihazın ise şimdi isterseniz teknik detaylarına geçelim hocalar. Puanlama sitelerinden birisi olan GFXBench sitesinde gözüken bu cihazda tüm detaylar gözükmese de ihtiyacımız olan bilgiler mevcut durumda.

8 çekirdekli 2.0 GHz Snapdragon SoC ile gelecek olan cihazda 5.5 inç full HD bir ekran bizleri bekliyor. 3 GB RAM’in yanında 32 GB dahili hafıza ve yukarıda bahsettiğimiz gibi 16 MP arka kamerası bulunacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler