Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola E6 Plus Görselleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bütçeyi yormayan akıllı telefonlarıyla öne çıkan Motorola, serilerine yeni bir akıllı telefon ekleme konusunda çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Motorola E6 Plus akıllı telefonları için detaylar ortaya çıkmış durumda.

Daha önce tanıtımı yapılan Motorola E6 akıllı telefonları bir yana, bu kez markanın Motorola E6 Plus modellerini tanıtacağı ve seriyi güncelleyeceği biliniyor. Fakat yeni akıllı telefonların ne zaman geleceği konusunda çok fazla bir bilgi yok. En azından şimdiye kadar yoktu. Paylaşılan yeni bilgiler söz konusu akıllı telefonların özelliklerinin neler olduğunu ortaya koydu.

Motorola E6 Plus Tasarımı Ortaya Çıktı

İlk olarak telefonların tasarımının paylaşıldığını söylemek gerekiyor. Paylaşılan yeni görsellere göre modelde çift arka kamera bulunacak. Son dönemde tanıtılan birçok akıllı telefon modelinde olduğu gibi köşeye konumlandırılmış olan çift kamerayı göreceğiz.

Motorola E6 Plus

Arka kapak kısmında Motorola logosunun yer aldığı bir de parmak izi sensörünün bulunduğunu görüyoruz. Bunun dışında telefonların ön kısımda da su damlası şeklinde çentik alanına yer verdiğini görmek mümkün oldu.

Motorola E6 Plus

Yine uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinden biri olmasını beklediğimiz yeni serinin teknik kısımda da yine Snapdragon işlemcileriyle gelmesi bekleniyor. Bu kez Snapdragon 600 serisi işlemcilerin kullanılması beklenen Motorola E6 Plus akıllı telefonlarının fiyatı ve tanıtım tarihi ise net değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler