Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus 7T Pro Modelinin Kamera Modülü Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ufukta yeni bir tasarım görünüyor; Son birkaç yıldır, OnePlus yılda iki telefon piyasaya sürdü, İlkbaharda bir tane ve Sonbaharda yükseltilmiş bir ‘T’ modeli. Leaker Evan Blass sayesinde serideki OnePlus 7T Pro (veya sadece 7T) modeline büyük bir tasarım değişikliği geliyor. Özellikle, cihaz arkasındaki büyük dairesel kamera modülü dahil gibi görünüyor.

2018 yılının Aralık ayında, Ishan Agarwal, OnePlus CEO’su Pete Lau’yı, büyük bir dairesel kamera modülüne sahip bir prototip OnePlus cihazını gösterdiği bir görüntüyü bizlerle paylaştı.

Geçen seneye ait bir tweet

 

Resim okunaklı görünse de, geçen süre göz önüne alındığında, bu cihazın bir defalık bir prototip olduğunu varsaydım ancak sekiz ay sonra kusursuz bir sicile sahip olan bir kaçak olan Evan Blass, OnePlus’tan kaynaklanmış gibi görünen benzer bir cihazı gösteren bir taslak paylaştı.

ECkz fvW4AAGPhO

Bu sızıntı neyin nesi?

Peki bu ne anlama geliyor? En iyi tahminimiz, OnePlus’ın kamerayı ikiye katlaması. Her yeni modelde şirket iyileştirmeler yapmış olsa da, Google, Apple ve Huawei gibi sınıf lideri olarak değerlendirilmemiştir. Büyük boyutlu modül, belki de daha fazla sensör veya bazı AR pirzolalarla, kamera üzerinde daha fazla durmaya işaret edebilir.

Veya sadece yeni bir tasarım olabilir. Demek istediğim, Motorola yıllardır dev bir dairesel modüle sahipti ve fotoğrafçılık oyununun başında hiç düşünülmedi. Açık olmak gerekirse, bu modül kameranın sadece bir büyük sensöre sahip olacağı anlamına gelmez. OnePlus 7 Pro, zaten sektördeki en büyük ana sensörlerden birine sahip ancak aynı zamanda geniş açılı ve telefoto lensi de içerir. Beklenmedik bir ihtimal olan OnePlus, tekil bir muhteşem kamera için daha fazla mercek bırakmayacak.

Rakiplere karşı hırs çalışması

Yine de benim önsezim, OnePlus’un nispeten düşük bir fiyat etiketine rağmen, dünyanın iPhone’larına ve Galaxy’lerine rakip olmak için kendisini birinci sınıf bir akıllı telefon olarak konumlandırmaya devam etmek istiyor. Tıknaz bir kamera modülü, ciddi kamera dalgalanmaları olduğu izlenimini bırakmak konusunda uzun bir yol kat edebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler