Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola Moto G32 Geliyor: NBTC Sertifikası Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın sahibi olduğu akıllı telefon üreticilerinden Motorola, geçtiğimiz sene Moto G30 ve Moto G31 modellerini piyasaya sürmüştü ve şirketin G3X serisine katılacak olan yeni bir model daha geliyor ve adı G32! NBTC kuruluşundan sertifika alan akıllı telefonun detaylarına gelin hep birlikte bakalım.

Motorola Moto G32, Tayland’ın resmi yekili web sitesinde XT2235-3 model numarası ile listeleniyor. Mevzubahis web sitesine göre akıllı telefon 5G yerine 4G bağlantı desteği ile birlikte geliyor olacak fakat daha önceki söylentilere göre Moto G32, geçtiğimiz Mayıs ayında Avrupa pazarında duyurulan Moto E32 modelinin yeniden isimlendirilmiş Hindistan sürümü olacağı iddia ediliyor.

motorola moto g32 nbtc
Motorola Moto G32 Geliyor: NBTC Sertifikası Aldı! 3

NBTC tarafından teknik özellikler eğer doğruysa akıllı telefon Unisoc’un T606 yonga setinden güç alacak, yazılım tarafında Android 11 işletim sistemini çalıştıracak, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunacak ve ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ile birlikte 6.5 inç boyutunda 90Hz LCD ekran sunacak.

motorola moto g32
Motorola Moto G32 Geliyor: NBTC Sertifikası Aldı! 4

Akıllı telefon ile ilgili internete düşen render görüntülerine bakacak olursak arka tarafta 16MP çözünürlüğünde ana kamera ve bu ana kameraya eşlik eden 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı ve 2MP çözünürlüğünde makro yakınlaştırma kameralarının yer aldığı üçlü bir kamera kümesi bizleri karşılıyor.

Motorola Moto G32, içerisinde barındırdığı tüm bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken alt kısımda bulunan USB Type-C bağlantı noktasından şarj olacak ve veri aktarımı sunacak. Biyometrik kimlik doğrulama tarafında ise yan taraftaki güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusu sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler