Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Motorola Razr 2022 Nihayet Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır ortaya çıkan sızıntılardan, bir takım ertelemelerden ve uzunca bir bekleyişten sonra Motorola, bugün gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modeli olan Motorola Razr 2022‘yi piyasaya sürdü. Gelişmiş ekran sunan yeni nesil katlanabilir modelin teknik özelliklerine gelin hep birlikte bakalım.

Ekrandan bahsedecek olursak iç tarafta önceki model ile (ve yeni tanıtılan, aynı zamanda rakibi olan Galaxy Z Flip 4) aynı 6.7 inç boyutunda yeni OLED ekran yer alıyor. HDR10+ desteği ve 144Hz görüntü yenileme hızı ile birlikte harika bir görüntü deneyimi sunuyor. Ön tarafta aynı zamanda delikli çentik içerisinde 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası da yer alıyor.

Arka tarafta 2,7 inç boyutunda OLED kapak ekranı ve hemen üstünde çift kamera kurulumu bizleri karşılıyor; 1/1.55 inçlik 50MP çözünürlüğünde OIS (Optik Görüntü Sabitleme) destekli ana kamera ve 121 derecelik 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Önceki Moto Razr modelleri Qualcomm’un Snapdragon 700 serisi yonga setlerinden güç alıyordu fakat Motorola Moto Razr 2022 gücünü Qualcomm’un amiral gemisi yonga setlerinden olan Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alıyor. Akıllı telefon RAW çekim ve bazı uygulamalar için kapak ekranı desteği sunan MyUI 4.0 kullanıcı arayüzünü çalıştırırken Dolby Atmos destekli çift hoparlör sunuyor.

Motorola Moto Razr 2022, şirketin Çin web sitesinde tek bir renk seçeneği ile ön siparişe açıldı. 8GB RAM ve 128GB Dahili Depolama Alanına sahip konfigürasyon 5.999 Çin Yuanı (890 Dolar) fiyat etiketine sahipken 8GB RAM ve 256GB Dahili Depolama Alanına sahip konfigürasyon 6.499 Çin Yuanı (965 Dolar) ve 12GB RAM ile 512GB Dahili Depolama Alanına sahip konfigürasyon 7.299 Çin Yuanı (1085 Dolar) fiyat etiketine sahip.

Akıllı telefon şu anda Çin pazarında satışa sunuluyor olacak, diğer pazarlara gelip gelmeyeceği ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler