Perşembe, Mart 28, 2024

Motorolo Moto G62 5G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli telefon üreticilerinden Motorola, bugün sessiz sedasız Moto G ailesinin yeni üyelerinden 5G bağlantı desteğine sahip G62 modelini resmi olarak tanıttı. Akıllı telefon yakın zaman içerisinde Brezilya’da satışa sunulurken önümüzdeki haftalarda Avrupa, Latin Amerika, Asya, Hindistan ve Orta Doğu’daki belirli pazarlarda satışa sunuluyor olacak.

Qualcomm’un Snapdragon 480+ yonga setinden güç alan akıllı telefon, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.5 inçlik IPS LCD panele sahip ekran ile birlikte geliyor ve ön tarafta 16MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası yer alıyor.

Akıllı telefonun arka tarafında yer alan üçlü kamera kümesine gelecek olursak 50MP çözünürlüğünde ana kamera yer alırken ana kameraya 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera eşlik ediyor. 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen giriş seviyesindeki Moto G62 5G, depolama alanı tarafında microSD kart desteği sunuyor.

Moto G62 5G, içerisindeki tüm bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 20W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Yazılım tarafında MyUX Kullanı Arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırırken multimedya tarafında Dolby Atmos teknolojisine sahip stereo hoparlörler sunuyor.

Akıllı telefonun yan çerçevesinde biyometrik kimlik doğrulama teknolojisi için parmak izi okuyucusuna sahip güç düğmesi yer alıyor. Motorola Moto G62 5G, Grafit ve Yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak.

Akıllı telefonun fiyat etiketi genel olarak nerelerde satılacağı henüz belirtilmedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler