Çarşamba, Nisan 17, 2024

Mutant Year Zero’nun yapımcılarından yeni strateji oyunu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gizlilik, sıra tabanlı taktik savaş türünü seviyorsanız, Mutant Year Zero geliştiricileri tam size göre bir yapıyorlar. Corruption 2029 birkaç hafta içinde çıkıyor. Gizleme cihazınızı hazırlayın çünkü tek bir yanlış hareket ile düşmanın sizi farketmesi, işinizi önemli ölçüde zorlaştırabilir.

Bu sefer konuşan hayvanlar yok

Mutant Year Zero: Eden to Road‘un arkasındaki stüdyo olan The Bearded Ladies yeni oyununu Cuma günü açıkladı. Corruption 2029, MYZ’nin bir yıldan daha uzun bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana ekibin sessizce geliştirdiği bir başka taktik macera oyunu. Fragmanına bakılınca, eski oyunun unsurlarının çoğu, gizlilik ve siper alma mekaniği de oyunda da bulunuyor.

Corruption 2029, 2029 yılında kıyamet sonrası bir Amerika’da geçiyor. Konuşan hayvanlar yerine, fütüristik, artırılmış süper askerlerden oluşan bir ekibi kontrol edeceğiz. Atası gibi, gizli taktiklere yoğunlaşılan bir oyun.

Görevimiz ise, ülkeyi kıyamete sürükleyen atığın nedenini keşfetmek için düşman topraklarına derinlemesine sızmak olacak. Geliştiriciler, bu oyunun diğer taktik strateji oyunlarından daha zor olacağını iddia ediyor.

Corruption 2029‘un 17 Şubat’ta Epic Games Store‘da 20$ karşılığında satışa sunulması planlanıyor. Türkiye ön sipariş fiyatı ise tamı tamına 33 TL.  Şu anda ön sipariş verilebiliyor, ancak ön sipariş için verilen bir bonus içerik henüz bulunmamakta.

2020 02 07 image 20

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler